Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

През коя година се е състояло първото професионално оперетно представление в България?

ИГРА НА IMPRESSIO

През коя година се е състояло първото професионално оперетно представление в България?

а) 1918 б) 1921 в) 1922

Регламент на играта:

Първите двама  участници, посочили правилния отговор на въпроса на нашата фейсбук страница, печелят по една двойна покана за Концерта "Най-доброто от света на мюзикъла" на Музикалния театър.

Наградата е за представлението на 13 юли (четвъртък), от 21:00 в Летен театър - Варна.

Наградите този път Ви дават уникалната възможност да посетите концерта-спектакъл, зрелищно шоу с хитове от култови мюзикъли с прекрасна хореография и блестящите гласове на звездите на Музикалния театър "Стефан Македонски" - София.

Една вечер в атмосферата на Ню Йоркския Бродуей и Лондския Уест енд. Заглавията, включени в концерта са емблематични за жанра и много от тях са поставяни през годините с невероятен успех при огромен интерес на сцената на Музикалния театър! Отново ще видите откъси от мюзикълите:

"Котки", "Чикаго", "Коса", "Фантомът на операта", "Мис Сайгон", "Порги и Бес", "Зоро", "Цигулар на покрива"," Моята прекрасна лейди" "Сънсет булевард" и рок операта "Исус Христос Суперзвезда".

Добре дошли в официалната фейсбук страница на Impressio! Успех!

Имаме участници, които са отговорили правилно на въпроса! Моля, оставете телефон и адрес, за да получите поканите за представлението във Варна с куриер!

Верният отговор е:  а) 1918

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Игра на Impressio: През коя година виртуозният Питър Бенс пуска сензационната си видео интерпретация на "Bad" на Майкъл Джексън?

Тази седмица нашият въпрос е свързан с феноменалния пианист Питър Бенс, който идва с два концерта в България - на 13 ноември в София, а на 15 ноември за първи път и във Варна

Игра на Impressio: Koй е първият диригент, с когото Сара Чанг свири в България?

Виртуозната цигуларка пристига в София за концерта си на 10 ноември в зала "България"

Игра на Impressio: Кой поред студиен албум na Chemical Brothers е "No Geography"?

Най-култовото електронно дуо в света пристига в София за шоуто си на 10 октомври в Арена Армеец

Игра на Impressio: Къде хореографите Габриела Каризо и Франк Шартие основават компанията за танцов театър Peeping Tom?

Тази седмица нашият въпрос е свързан с най-мащабното издание на ONE DANCE WEEK, което започва на 20 и 21 септември с "ДЕТЕ" - новият спектакъл на легендарната белгийска компания Peeping Tom

Игра на Impressio: Каква е мисията на благотворителната фондация на Майкъл Болтън?

а) Подпомага жени и деца, попаднали в "рискови групи" поради бедност, физическо и сексуално насилие; б) Набира средства за снабдяване с електричество на страни от Третия свят

Игра на Impressio: Кой е създателят на спектакъла Lord of the Dance?

Омагьосващият спектакъл Lord of the Dance: Dangerous Games отново ще зарадва българската публика на 21 юни в Зала 1 на НДК