Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Кой е номинираният филм на Иржи Менцел, който не получава "Оскар"?

ИГРА НА IMPRESSIO

Кой е номинираният филм на Иржи Менцел, който не получава "Оскар"?

Играта на Impressio тази седмица е свързана с предстоящата Панорама на филми на Иржи Менцел "50 години в световното кино" в Сити Марк Арт център от 1 до 3 декември 2017

Регламент на играта:

Първите двама участника, посочили правилния отговор на въпроса на нашата фейсбук страница, печелят по една двойна покана за

Панорамата на филмите на Иржи Менцел в Сити Марк Арт център - за прожекцията на 3 декември на филма "Необикновените мъже с камери", от 16:00 часа, в който режисьорът изпълнява главната роля.

Играта е активна в периода от 27 ноември до 3 декември 2017 г.

Наградите ще бъдат получени от Касата на Сити Марк Арт Център (бивше кино Левски). Имената на победителите ще бъдат обявени тук.

Играта приключи!

Верният отговор е: "Селце мое, централно"

Победители: Надя Димитрова и Николай Колев! Наградите Ви очакват на касата на Сити Марк Арт Център!

Сити Марк Арт Център организира Панорама на филмите на световноизвестния чешки режисьор Иржи Менцел в навечерието на неговия 80-годишен юбилей.

Иржи Менцел е член на Американската филмова академия, Европейската филмова академия и Чешката филмова академия. Президент на Съвета за филмово сътрудничество на Средна и Източна Европа. Има 27 награди за цялостно творчество и принос към световната култура. Носител е на много международни отличия, включително и "Оскар" за филма си "Строго охранявани влакове".

Софийската публика ще има удоволствието да се наслади на някои от най-големите филмови шедьоври на именития чешки режисьор в Сити Марк Арт център, в периода от 1 до 3 декември 2017.

Добре дошли в официалната фейсбук страница на Impressio! Успех!

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Игра на Impressio: Кой е танцуващият с каомоджи?

Даваме Ви жокер: Той е специален гост на тазгодишното издание на One Dance Week в Пловдив!