Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Игра на Impressio: Кой е танцуващият с каомоджи?

ИГРА НА IMPRESSIO

Игра на Impressio: Кой е танцуващият с каомоджи?

Даваме Ви жокер: Той е специален гост на тазгодишното издание на One Dance Week в Пловдив!

Снимка: One Dance Week

Първите трима участници, дали верен отговор на фейсбук страницата на Impressio, печелят по една двойна покана за един от спектаклите: "Годос", "Съвременно?" и "Game Over", които са в последния уикенд на XI Фестивал за съвременен танц и пърформанс One Dance Week (21.09 -14.10.2018).

Наградите се осигуряват от нашите партньори от One Dance Week.

Играта е активна в периода от 30 септември до 6 октомври 2018 г.
Имената на победителите ще бъдат обявени ТУК.

Още

Четири седмици танц на ONE DANCE WEEK 2018

Четири седмици танц на ONE DANCE WEEK 2018

Фестивалът стартира през 2008 г. с името Sofia Dance Week. Той е посветен на съвременния танц - един от най-динамично развиващите се жанрове в изкуството, който не признава граници между техники и естетики, който преобръща правила и роли, прави невъзможното - възможно.

За първи път през 2014 г. международният фестивал се провежда в град Пловдив. Поради тази причина променя и името си на One Dance Week, а Пловдив се превръща в средище на всички фестивали на платформата Едно - One Dance Week, One Design Week и One Architecture Week.

През изминалите десет години фестивалът представи едни от най-интересните феномени в областта на съвременните танцови практики - спектакли от Европа, Азия и Америка.

Димитрис Папайоану (Снимка: One Dance Week)

Най-коментираното представление на тазгодишното издание на One Dance Week е безспорно спектакълът на гръцката звезда Димитрис Папайоану - "Великият укротител".

Папайоану е известен на зрителите от впечатляващите церемонии по откриването и закриването на Олимпийските игри в Атина през 2004-та и Европейските игри в Баку през 2015-та. Той е и първият хореограф, създал спектакъл за театъра на легендата Пина Бауш във Вутерпал.

"Годос" (Снимка: One Dance Week)

One Dance Week 2018 обръща поглед към Литва по време на закриващия уикенд с три впечатляващи представления, носители на най-престижни литовски награди. Традиционно фестивалът избира държава, която да представи на фокус чрез съвременните феномени в жанра.

През октомври на сцената на Дом на културата "Борис Христов" в Пловдив излизат Годос (12 октомври), Gаme over (13 октомври) и Съвременно? (14 октомври).  

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Игра на Impressio: За колко дни Джузепе Верди написва музиката на операта "Трубадур"?

Тази седмица нашата игра е свързана с операта "Трубадур", която ви очаква на 6, 7 и 8 март, от 19 часа в Софийската опера и балет

Игра на Impressio: На пазарния площад на кой град е първата среща на пирата Конрад с любимата му в балета "Корсар" от Адам?

Тази седмица нашият въпрос е свързан с балетния спектакъл "Корсар", който можете да видите на 20 и 22 февруари от 19.00 часа на сцената на Софийската опера и балет

Игра на Impressio: Коя е песента на Рут Колева, в чийто клип участват актрисите Цветана Манева и Анастасия Лютова?

Тази седмица нашият въпрос е свързан с певицата Рут Колева, която подготвя представянето на своя пети албум, чието име все още е тайна, а големият концерт ще бъде в Зала България на 15 февруари

Игра на Impressio: През коя година виртуозният Питър Бенс пуска сензационната си видео интерпретация на "Bad" на Майкъл Джексън?

Тази седмица нашият въпрос е свързан с феноменалния пианист Питър Бенс, който идва с два концерта в България - на 13 ноември в София, а на 15 ноември за първи път и във Варна

Игра на Impressio: Koй е първият диригент, с когото Сара Чанг свири в България?

Виртуозната цигуларка пристига в София за концерта си на 10 ноември в зала "България"

Игра на Impressio: Кой поред студиен албум na Chemical Brothers е "No Geography"?

Най-култовото електронно дуо в света пристига в София за шоуто си на 10 октомври в Арена Армеец