Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Игра на Impressio: Кой е танцуващият с каомоджи?

ИГРА НА IMPRESSIO

Игра на Impressio: Кой е танцуващият с каомоджи?

Даваме Ви жокер: Той е специален гост на тазгодишното издание на One Dance Week в Пловдив!

Снимка: One Dance Week

Първите трима участници, дали верен отговор на фейсбук страницата на Impressio, печелят по една двойна покана за един от спектаклите: "Годос", "Съвременно?" и "Game Over", които са в последния уикенд на XI Фестивал за съвременен танц и пърформанс One Dance Week (21.09 -14.10.2018).

Наградите се осигуряват от нашите партньори от One Dance Week.

Играта е активна в периода от 30 септември до 6 октомври 2018 г.
Имената на победителите ще бъдат обявени ТУК.

Още

Четири седмици танц на ONE DANCE WEEK 2018

Четири седмици танц на ONE DANCE WEEK 2018

Фестивалът стартира през 2008 г. с името Sofia Dance Week. Той е посветен на съвременния танц - един от най-динамично развиващите се жанрове в изкуството, който не признава граници между техники и естетики, който преобръща правила и роли, прави невъзможното - възможно.

За първи път през 2014 г. международният фестивал се провежда в град Пловдив. Поради тази причина променя и името си на One Dance Week, а Пловдив се превръща в средище на всички фестивали на платформата Едно - One Dance Week, One Design Week и One Architecture Week.

През изминалите десет години фестивалът представи едни от най-интересните феномени в областта на съвременните танцови практики - спектакли от Европа, Азия и Америка.

Димитрис Папайоану (Снимка: One Dance Week)

Най-коментираното представление на тазгодишното издание на One Dance Week е безспорно спектакълът на гръцката звезда Димитрис Папайоану - "Великият укротител".

Папайоану е известен на зрителите от впечатляващите церемонии по откриването и закриването на Олимпийските игри в Атина през 2004-та и Европейските игри в Баку през 2015-та. Той е и първият хореограф, създал спектакъл за театъра на легендата Пина Бауш във Вутерпал.

"Годос" (Снимка: One Dance Week)

One Dance Week 2018 обръща поглед към Литва по време на закриващия уикенд с три впечатляващи представления, носители на най-престижни литовски награди. Традиционно фестивалът избира държава, която да представи на фокус чрез съвременните феномени в жанра.

През октомври на сцената на Дом на културата "Борис Христов" в Пловдив излизат Годос (12 октомври), Gаme over (13 октомври) и Съвременно? (14 октомври).  

Коментирай 0

Календар

Препоръчваме ви

Спечели двойна покана за концерта на легендарния барабанист Ник Мейсън и бандата му

Българската публика ще има удоволствието да види групата Nick Mason"s Saucerful of Secrets, ръководена от емблематичния музикант от Pink Floyd, на 8 юни в Зала 1 на НДК

Чаплин създава Чарли

Проверете знанията си за великия англичанин превзел Америка, а след това света

Спечелете ароматни чаени награди с "Ahmad Tea"

Вижте как може да получите брандирана чаша Ahmad + кутия чай Ahmad от серия Natural Benefits - микс от плодове и билки, които ще намерят място в забързания ви ден с различните си качества

Kакво знаете за праисторическото изкуство?

Проверете знанията си за изкуството създадено преди възникването на най-ранните цивилизации

Бетховен - патография на гения

Проверете знанията си за Лудвиг ван Бетховен

Кой е създал едни от най-хубавите класически партитури?

Проверете знанията си за Волфганг Амадеус Моцарт