Антихрист

Безплатен стрийминг от Нов Театър НДК по телевизия ММ до 30 април

Елена Петрова и Любомир Ковачев в "Антихрист", режисьор Бойко Илиев (Снимка: Нов Театър НДК)

Постановката е част от инициативата #ЖивотВкъщи #АзОставамВкъщи и е заснета на 25 март 2020 от стрийминг екипа на телевизия ММ.

Драматизация и режисура: Бойко Илиев

Участват: Елена Петрова, Любомир Ковачев, Веселин Калановски и Ники Сотиров

На живо от сцената на Нов Театър НДК в София, героите на шедьовъра на един от най-добрите български писатели оживяват, за да ни провокират именно в този труден момент, да се замислим за цената на битката за оцеляване на духовността и идентичността на българите, за вечната борба между Доброто и Злото.

Елена Петрова, Веселин Калановски и Любомир Ковачев в "Антихрист", режисьор Бойко Илиев (Снимка: Нов Театър НДК)

"Ти си богът, когото търсиш. Не си ли разбрал, че няма закон вън от твоята воля да те предпази от злото в тебе освен закона, който ти сам ще си наложиш? В тебе е светецът и убиецът, горният и долният свят. Кого ще предпочетеш? Само в този избор ти си свободен!"

Драматизацията на ''Антихрист'' от Емилиян Станев е спектакъл-приказка, който ни разказва история за невъзможна любов по времето на цар Иван -Алексaндър и борбите срещу поробителя, гръцката църква и богомилите с динамични драматични обрати, които държат заинтригуван зрителя през цялото време. Актьорите се раздават до край въпреки, че за първи път в кариерата си играят без публика в залата.

Може да гледате ''Антихрист'' по всяко време, от удобството на своят дом между 7 и 30 април от платформата www.urboapp.com. Подкрепете театъра и актьорите като си купите билет от 6 или 20 лева.

Обръщаме се към вас с молба да подкрепете театъра, актьорите и излъчването на постановката чрез закупуване на виртуални билети, където и да се намирате у нас и в чужбина.

Подкрепи театъра ТУК

1/1