Нов театър - НДК

През март 2015 Нов Театър отвори врати и зарадва любителите на театралното изкуство с една вълнуваща алтернатива на културния живот в София.

Нов Театър е професионален театър в центъра на столицата, със салон от 191 места, който включва в репертоара си както до казали се заглавия от държавните и общински театри, така и представления на частни трупи и на дебютиращи в театралното изкуство млади творци.

Спектаклите ще носят радост от сътворението, а хуманистичната естетика ще бъде верую на новия театър. Представянето на българските автори и българската литература ще бъде грижа на неговите създатели. Музиката, киното, изобразителното изкуство също ще присъстват в афиша му.

Редовата програма на Нов Театър е от 19:00ч, без почивен ден. Няма да бъдат забравени и децата - за тях ще има куклени спектакли всяка събота от 10:30 и 12:00, както и всяка неделя ат 11:00ч. В плановете е предвидено и създаването на Нощен театър от 22:00ч, който да бъде обърнат изключително към младите зрители, с по-провокативна тематика и в унисон със зависимостите, които съпътстват тази възраст.

Още информация за Нов Театър - НДК вижте ТУК 

 

1/1