Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

За автора на най-забраняваната книга в света

СВЕТОВНА ЛИТЕРАТУРА

За автора на най-забраняваната книга в света

235 години от смъртта на Джон Клилънд

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Това ли е най-забраняваната книга на земята? Никому непозната история за лека лека жена???? Вие нормални ли сте? Тази книга дори я няма на картата сравнена с най-забраняваната книга = Библията!

Не си прав, ша знайш

Оня ЛЕЖАЛ в затвора и озмислил някаква книга за проститутки... Също като някой цигански турчин- Мутра, Митьо, който НИКОЯ жена НЕ го иска, та тръгнал да НАПАДА жените да ги изнасилва и прави проститутки... САМО Мошеници, лежали по затворите мислят за проститутки... Абсолютно ТЪПА и вредна книга !!!

Англиканската църква стига чак до държавния секретар на Великобритания с молба "да спре разпространяването на тази сквернословна книга, която е откровена обида на църквата и добрите маниери". Църквата се е намесила, тия дето изнасилват малки момчета и до днес. Не им харесва еротичната книга. Тая книга за църквата е обида а това което те правят нощно време на малките момчета в креватите им, това не е никаква обида !!

Забелязал съм, че когато някой осъжда нещо като неморално или вече го е правил или предстои да го направи.

На никого не му дреме за библията, освен на шепа озлобени суеверни членове на култ.

"Романът му за Фани Хил дълги години е считан от пуританите за ПОРНОГРАФСКО четиво, но днес е реабилитиран от литературоведите като художествена творба, а авторът му е сравняван с НАЙ-ДОБРИТЕ английски романисти." Така де, НОВОТО нормално. А ВЕЛИКИЯТ еротичен романист останал БЕЗБРАЧЕН и БЕЗДЕТЕН. Докъде водела ЕРОТИКАТА...

Прекрасна, много грамотно написана и илюстрирана статия!

Е.КАК.АНГЛИЙСКИ.АВ ТОР.АПЪК.НАЙ-ЗАБРАНЯ ВАНАТА.АМЕРИКАНСКА КНИГА

А.ЗА.ЖИВОТА.НА ДЖОРЖ.СОРОС.ЛИ ДА.НИ.ДРЕМ

Календар