Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Вячеслав Тихонов - спомен за 17 мига от пролетта

НЕЗАБРАВИМИ В СЪРЦАТА НА ПУБЛИКАТА

Вячеслав Тихонов - спомен за 17 мига от пролетта

95 години от рождението на големия актьор

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Повечето хейтъри тук са родени доста след филма "17 мига от пролетта", но компетентно дават мнение.

Този сайт уж еза куртурни хора, а вътре е пълно с неграмотни помияри. Страхотно, че припомнте за Тихонов. А на неукитетъпаци, част от тия филми са с американски "Оскари", тъпаци.

Кой точно филм с Тихонов има оскар.

Война и мир бе глупако, чети! Всички "демократични" боклуци родлежите на скорошно унищожение. За окончателно решение на "демократичния" въпрос!

Дира нещо съвсем го удари на реклама на путинизма. Поредна статия за "добрите руснаци"! В Угледар руснаците мрат като мухи - и това го признава най-изперкалия руски фашист - международния терорист Игор Гиркин! Прочутата им офанзива явно отива на кино - имат стари ръждясали танкове и много, но абсолютно демотивирани мобилизирани. Затова и плащат на верните си помощници - и в частност - на дира да опява за величието на СССР, та да се поотложи разпадането на бараката!

Сайтът им съществува за да прави това, открай време е така. Парите явно са руски. Напоследък наистина врещят по-отчаяно, и има защо да са отчаяни.

Чети вътре, не само заглавия.

Ти си отчаян по рождение, но да не ти пука. Свикнал си да си отрепка

Много си злес инфото, драги. Май бъркаш руснаците с наркоманите укри

Филма беше хубав за времето си.Актьорът.Талантлив. Пропагандата беше прекалена и затова хората (съветските) измислиха вицовете за него. А авторът на статията е отчайващо неграмотен. ,,седемнайсет” мига … Ма си байката…дет’са вика

Белият Бим ..... Велик актьор

Както казваха тогава. Филма хубав ли е или съветски? Всичко руско трябва да бъде забранено!

Аз мисля, че трябва да се забранят всички с имената Гнус, като тебе гнусно копеле.

Ти прочете ли, че някои съветски филми с този велик актьор са получили Оскар?

Чл. 162. (1) (Изм. - ДВ,бр. 27 от 2009 г.,изм. - ДВ,бр. 33 от 2011 г.,в сила от 27.05.2011г.)Който чрез слово,печат или други средства за масова информация,чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация,насилие или омраза,основани на раса,народност или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание

Това трябва да се татуира на челата на всички руски врякалници дето не млъкват. Огледален текст, да си го четат всеки път като се погледнат в огледалото - ако им стиска въобще да го правят.

Този въпрос най-вече се задаваше за филмите по кината. Петък вечер по телевизията винаги пускаха съветски филм.

Ами опустяваха улиците защото тогава нищо друго нямаше освен първа програма. Що се отнася до Щирлиц за него има много вицове. Щирлиц се разхожда по улицата и вижда проститутки. Гласът на диктора: "Проститутки -подумал Щирлиц". "Щирлиц - подумали проститутки".

Знаете ли защо под такива поръчкови съветски статийки не пускат вицове за Щирлиц? Защото, само един виц за тоя персонаж, и всичката пропаганда на филма отива на кино :) "Щирлиц не беше педераст, но след размисъл стигна до извода, че ако откаже на Мюлер, това би могло да разруши легендата му"

В "Изпепелени от слънцето" , Тихонов играе ролята не на "наивния професор" Всеволод Константинович, а на доста похотливия професор Всеволод Константинович! Пляскаше по задника прислужницата.

Безспорно велик артист! Авторите са пропуснали - Те се сражаваха за родината, в който той играе оглушал и осакатен от взрив на бомба войник. Уникална игра! Затова е незабравим!

Очаквано умствено изостаналите руски слуги се посирате в захлас. А всъщност руските филми - с тоя и без тоя - бяха и си остават негледаеми.

Ти си пълен гъз, а никой не разговаря със задници.

> 2023-02-10 19:32:00 >Сюзън Зонтаг (нерегистриран) > >Ти си пълен гъз, а никой не разговаря със задници. Колко изненадваща реакция, LOL. Това русодебилите някой ден може пък и да се сдобиете с втори работещ неврон в главата, да не губим надежда.

Ще се търкалят "демократични" глави по земята и ние ще ги ритаме. Ще играем с тях футбол на малки вратички за купата на Кадиров. Това е единствения начин да се оттървем от "демократичната" козяшка напаст.

Е, ти щом се насираш на бълвочите от Холивуд, кво се косиш? Пърди и си яж лайната, не се пъхай да осмърдяваш неща, които са непостижими за двете ти гънки.

Тази статия е по-дълга от "Война и мир". Гледали сме щирлиц...тогава нямаше други филми...не му отива тази униформа...

Некрамотен си, драги. Щирлиц - главна буква. Но ти явно си с малка.

"Драги"! Много буржоазно... С малка е, с малка...като сталин...

Календар