Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Всички му викахме Хачо

IN MEMORIAM

Всички му викахме Хачо

Спомени за телевизионната легенда от фото архива на Иван Григоров

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

"Беше умен, симпатичен, малко "гаменски" нахакан, но винаги респектиращ с таланта си и с естествения си начин на общуване." това го описва съвсем точно. имаше двама "производители" на новогодишни програми. хачо и младен младенов (доктора). ако на масите на "публиката" имаше нощни лампички, значе производителят бе "доктора", всичко останало бе хачо. не съм носталгик, но в много отношения ония времена бяха в пъти по-добри от сегашната блатска тиня. нека да почиват в мир.

Кажи му кадесар и не го обиждай повече!

Комуняшка креатура

Точно. Назначена от партията комунистическа отрепка без квалификация обаче на доживотен пост защото е верен и послушен. Физичски отблъскващ и отвратителен, обаче го пишат "мъжкар" защото всички млади актриси и журналистки трябваше да са "одобрени" от него ако искаха работа в национална медия.

Адски гнусна личност, навредил на много хора като агент на ДС!

Българския Харви Уейнстейн? На мен ми се повръща като ги гледам тези снимки. Но това си е лично мнение.

Беше изключителен талант! Много, много добър!

Агент на ДС и това казва всичко.

Боклуци! Безмислена епоха

Хачо Бояджиев не беше хленчещ лигльо,не беше и двуличник, като повечето ни "звезди", низвергнати,предавани,тормозени от власта.... ама допуснати да станат "звезди" ! Хачо беше човек със самочувствие и достойнство....мъжкар !!!

Един офицер от ДС с чадър от БКП. Такива с лопата да ги ринеш.

Ще го помня винаги като изключителна личност с неподражаем характер, стоманена воля и самоувереност. Имах шанса да го срещна няколко пъти за съвсем накратко през последното десетилетие от живота му; влиянието му върху всички наоколо беше изумително, направо хипнотизиращо. Самоувереността му беше пословична. Дрезгавият му глас можеше да те смрази, но и да те мотивира да свършиш чудеса. Работещите за Хачо като постановчик и режисьор бяха готови за всичко за него. Той искаше много от всички, но и постигаше резултати. Съдбата му бе отредила да бъде телевизионер, но със същите качества можеше да бъде пълководец или треньор на водещ отбор в колективен спорт. Затова и днес го помнят много по-малко хора, отколкото се полага на такава забележителна личност. Поклон.

Глупости на търкалета.

(постановчик и режисьор!!!) : обикновен чалгаджия

Зад Хачо пък, нЕкъф показва доларови банкноти.

Календар