Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Велислав Минеков: Отново започваме битката за бюджета за култура

ПОЛИТИКА И КУЛТУРА

Велислав Минеков: Отново започваме битката за бюджета за култура

Минеков ще иска увеличение на бюджета на министерството с 0.2 процента от БВП

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Дъщерята на Сашо Танев каква Годзила е станала?

Този кой го избра за министър и заради какви "заслуги"? Дали пък няма нещо общо с това, че е единият от триото предводители на платените протести? "Игралното кино ще пострада много" - то толкова е пострадало вече, че няма накъде. Няма нито един хубав български филм след 1989 г., само бездарни халтури.

Странното е, че са го назначили министър когато баща му е умрял в същия ден?

Някой знае ли поне една склуптура изработена от този “Склуптор“ ?????

Не , но виждам, че си неграмотен!

минетков пак ще опрааая културата, по-голямо недоразумение за министър не сме имали. После, що нямало култура. Ма той и президента, кво разбира от култура, че да сложи някой смислен. Другарю пролетариат, оная култура няма нищо общо с културата

Тоя беше се кандидатирал за ректор на Националната Художествена Академия. Колегите му, които много добре го знаят колко чини като "творец" и като "човек", го отхвърлиха единодушно. Единодушно! Но там беше демократичен избор от страна на колеги, а що да не му плаща богата България заплата като натресен недемократично министър, за трети път вече! И да му търпим золумите на това властолюбиво, некадърно, злобно татково синче....все пак има такива "заслуги" за срутването на държавата, като активен участник в пуча от 2020 година. На фона на надрусаното Наско може и да тежи 20 грама повече, то и кучето ми е по-културно от надрусан Наско, все пак този е дърт, поне има бяла коса, но на фона на истински културен човек....

Буахаха, гробарят на Републиката. Никому известният скулптор. Основният му е талант е, че е син на баща си...

_stankow

По-добре се преборете за увеличаване на смешните 10% корпоративен данък до нормалните за Европа 25-28%. Тогава току-виж няма да има нужда да се ядете като кучета за трохи, а ще има достойно заплащане за културата !

Този т.нар. "корпоративен" данък всъщност го плащат всички фирми и фирмички. И към тия 10% корпоративен се добавя и още 5% данък дивидент. И ако ще ми го правят на нивото на европейските данъци, за какво ми е да си правя бизнеса тук, а не в някоя друга европейска държава? И чуждите фирми за какво да инвестират точно тук щом данъците ще са като в белите европейски държави?

Дали се научи да пише грамотно този господин??? Или вече не поства във Фейсбук, за да не се излага? И така става....

Тъмен цвят на кожата и венците. Ето защо този го влече гробарството.

Тъп спектакъл със стар палячо...

Дайте ги парите на украинцие! После мислете за култура!

Календар