Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Велика събота е, в очакване на Възкресение! Отново и отново...

МИНАЛО НЕСВЪРШЕНО

Велика събота е, в очакване на Възкресение! Отново и отново...

"Българският народ е още в своята Страстна седмица. Неговото Възкресение ще дойде, само когато в нашата страна доброто, любовта и истината победят злото, лъжата и злобата"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Белио фосфор и тая година ли свърши работа?

Тъпак!!!

Казано преди десетилетия валидно и днес. Жалко за нас , а още по жалко за децата ни. Говоря за нормалните хора, добрите християни. Обречени на бедност и нагло пренебрежение от хора с власт и дори на най ниско ниво. И тъй като Господ е казал "Остави отмъщението на мен", то няма да се размине на никой. Защото Господ, нашия Бог, казва , че ще отмъщава на грешниците до десето коляно на синовете и дъщерите. Трябва да има силна вяра и да следваме Господа, нашия Бог и Иисус Христос, Неговия Единороден Син. Да се молим всички с пълна вяра и Бог ще ни помогне!

Всеки сам отговаря за греховете си. Господ не отмъщава на невинни. Изпитанията се дават не за наказание, а за спасение.

... а Христос все така ще си възкръсва и възкръсва за хората за да имат те някаква вяра, по скоро утопия... Но да не забравяме, че най-жестокото известно живо същество като популация е именно човека...!

... този човек от 1932 година е написал факти от тогава, но все едно че продължава да живее и в днешна България - каква гениална актуалност...!!!!!! Вижте само Евролистата на партията мафия БСП/БКП - начело е нагло лъжливата и много крадлива МИЛИ-Йончева, крещейки навсякъде дръжте крадеца...!?! А крадеца е и тя - с далавери с КТБ бандита-банкер Цветан Василев, по времената когато беше любовница на шефа на ПЕС Сергей Станишев, със "спестени пари от закуски" се е сдобила с 6 апартамента... После с 3 къщи за гости на Велека... А и за капак още 7 дка на безценица в гората над Панчарево... Ех Ленчеи, Ленче, ми що не видиш гредите в "честните" си сини очи...!?!?!? За това ще гласувате/ме макар някои и с большим отвращением за ГЕРБ и Борисов - ДРУГА АЛТЕРНАТИВА ДНЕС В БЪЛГАРИЯ НЯМА...!!!!!!

Хубаво е да имаш вяра, ма в кво...

Във всичко друго,но НЕ в Сорос...!!!

Човеците по българските земи никога не са се запитали как от 20-тина близки последователи на Иисус Христос се е стигнало през 20 век Вярата да светлее в душите на 2 милиарда по таза планета!

А вие замисляли сте се, какво е да си истински християнин?!?! В този мил момент, 20 века по-късно, няма и 20 такива. И едно е да си, съвсем друго, да искаш да си. Хайде мислете от време на време ...

Календар