Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

В Италия започна петиция срещу културната изолация на Русия

КУЛТУРНИ ВОЙНИ

В Италия започна петиция срещу културната изолация на Русия

Тя е подписана вече от повече от 20 хиляди души

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

има хиляди хора на това мнение и е добре че някоя медия го отразява стига да не го прави само за да нарочат създателите на подписката! По време на 2рата световна воина никой не забрани на руснаците да слушат Вагнер и да четат Гъоте и Шилер Но сега САЩ оркестрират масови ексцесии "Разпни ги" и подкупват и промиват мозъци с масовите медии

Аз също не харесвам руснаците по много причини, но да забраняваш Достоевски, Чехов, Чайковски, Рахманьинов или Мусоргски, трябва да имаш проблем с главата. Няма да се учудя ако депортират всички руснаци по света и бъдат посочени като единствените виновници за световните проблеми.

Как е възможно да си толкова тъп и с толкова промит мозък, че да забраняваш Достоевски, Чехов или Чайковски. Големи глупаци има в този западен свят. Те сигурно не са и чели Достоевски. Може би трябва да прочетат “Идиот”. Ами като са толкова ербап тези боклуци, да се напънат и да създадат нова таблица на химичните елементи. Тази, която науката и светът ползват сега е създадена от руснак - Дмитрий Менделеев. Пълни тъпаци.

Най-после да чуя нещо смислено от европейска страна. Браво на италианците!

Ключът е "да чуя". Не че няма - не се чуват, по "медиите", смислените неща. На запад, на изток, по света и у нас.

Руснаците са измет ! Беше крайно време да им дойде акъла на италианците и въобще всички европейци !

ХАХАХААХА Онлайн петиция! От любимите на руските тролоферми и хакери! Руските лицемери да си ходят в ссср версия 2 да си показват "културата" там!

Кой не скача по пропагандната тояга за идиоти, е "руски трол", "копейкаджия", "путинофил"... За 30г. друго не можахте да научите, патологично ограничените, умствено.

какво общо има СССР с руската класика? Вие сигурно и българската класика не познавате Само комикси и игри и омраза

В цяла Европа се надига масова истерия срещу всички руснаци и всичко руско. Вече забраниха Достоевски в някои университети.Подготвят се планове за масови гонения на руснаци живеещи по света. Включително и отнемането на децата на руски семейства. И това,ако не е нов фашизъм здраве му кажи. Ако здравомислещите хора в цяла Европа и по света не се противопоставят на цялата истерия жална и майка на Европа .

Фашизмът и комунизмът ряпа да ядат, пред "демоНОкрацията".

За съжаление, разумните хора, по света и у нас, сме малцинство. Мнозинството, 80%, са зомбита и вече останалите 10%, гад хитра, мръсна, долна, изродена, манипулативна, мошеническа... Така че културата все повече ще губиш позиции и възможности. Под прикритие на "толерантност", "санкции", "крЕативност"...

Достатъчно е да се сравни броят на коментарите под тая и под другите новини. На вратата на ада пишело: "Надежда всяка тука оставете".

Календар