Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Това е комунистически заговор! Да се унищожи тази чума!

ИСТОРИЧЕСКИ ПОЖАРИ

Това е комунистически заговор! Да се унищожи тази чума!

"В огъня на Райхстага изгоря германската демокрация!", така историци коментират подпалването на германския парламент

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Димитров е човека който направи фашагите смешни на Лайпцигския процес.

когато Гошо Тарабата т.е. другаря Димитров напуска Германия и отива в Масква,тавариш Сталин чистосърдечно му казва "Ако аз бях на мястото на Хитлир,първо щях да те разстрелям и после да те съдя". Такова е било правосъдието във Матушка.Така че,фашистите май са малко по-стока от "добричките" комуняги

; Да се унищожи тази чума ; Хитлер ги започна, Горбачов ги довърши.

Времето на социализма в България бе златен период в нашата история. Началото поставиха хора като Георги Димитров, български герой от Лайпциския процес. Тогава българският народ бе съюзник с руския народ и изживяваше най-хубавите години в историята си.Никога повече България няма да е на 26 място в света в своето икономическо развитие. Никога няма да е на първо място по износ на селскостопанска продукция в Европа. Сега всичко е внос ...

А що фалира тоз златен период?

Заради български продажници

Прав си, наистина бе златен период. Дано повече го осъзнаят.

Да наистина бе златен период за членове на партията и децата и внуците и. Всичко получаваха без проблем---наготово

НЕ СЕ ИЗДАВАЙ ЧЕ СИ НЕГРАМОТЕН- КВИ КОМУНИСТИ, КВИ 5 ЛЕВА. БЕЗПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ, МЕДИЦИНА ЗА ВСИЧКИ!!!!, НЕ ЗА КОМУНИСТИТЕ. ЖЕНА МИ Е ДЪЩЕРЯ НА КАПИТАН ЖАНДАРМЕРИСТ, ПРЕДИ 9 09 1944,УЧАВСТВОВАЛ ВОКУПАЦИЯТА ОТ ФАШИСТКА БЪЛГАРИЯ , НА СЪРБИЯ-УБИТ ОТ СРЪБСКИТЕ ПАРТИЗАНИ. И ТАЗИ ДЪЩЕРЯ НА ФАШИСТ СПОКОЙНО ЗАВЪРШИ МЕДИЦИНА В СОФИЯ И ТО БЕЗПЛАТНО, И СЪС СТИПЕНДИЯ

Прав си дъртио. Казвам ти го активния борец против фашизма и капитализма

Дъртио не обиждай на неграмотност, защото съм бил и сега даже--активен борец срещу фашизма и капитализма

Георги Димитров е истински син на българския народ. Неговото име, а с него и името на България, са известни, уважавани и почитани в целия свят. Днешните български политпосерковци се мъчат да умаловажат достойнството на този велик човек. Но някак не се получава ...

Другаря Димитров,алкохолика известен с прякора "Гошо Тарабата" заедно с товарищ Сталин и Тито създадоха измислената държава Македония и обрекоха хиляди българи на тормоз и гонения от мръсните сръбски комунисти

комунистите ограбиха България и избиха българи повече от турците.

модераторите да не блокират антикомунистическия читателски вот....

Сравнен с фашизма, комунизмът е по-голямото зло! Той унищожава производствените отношения (премахва частна собственост) и за да продължи да съществува и произвежда, трябва да приложи принуда, насилие! В комунистическото общество никой няма интерес да произвежда, защото продуктът не му принадлежи. Никой не работи за лудо, нали? Затова и толкова се разраства Държавна сигурност с репресиите си и затова всички комунистически държави фалираха! На сила хубост не става!

От статията много не се разбира какво точно иска да ни каже авторът. А коментиращите в по-голямата си част сякаш подкрепят и харесват фашизма и Хитлер! Напоследък се правят многобройни опити по всякакъв начин да се противопоставят българите и да се насажда омраза.

ВСИЧКИ МАКЕДОНЦИ ДА ПРОЧЕТАТ КАКВО КАЗВА 100% МАКЕДОНЕЦА .... ГЕОРГИ ДИМИТРОВ ... "БЪЛГАРИН , СИН НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" .... ДПМ СКОПСКИТЕ ИДИОТИ :))

Само , че по това време товарищ Сталин, все още не е набил в хубаво в главата на Димитров комунизма!

Жоро тарабате е национален предал и българоубиец!

Комунистическия вожд Димитров, повече известен с пиянския си прякор Гошо Тарабата, цяла нощ е клатил една германка във влака. Имало е много свидетели. Практически, имал желязно алиби. Когато попитали в съда германката вярно ли е, тя се разплакала. Тогава наш Гошо скочил и изревал като лъв, че не е нито педераст ( какъвто бил началник щаба на немската армия), нито е импотентен ( визира Хитлер). Английската преса умряла от смях и кеф. Нашия Плейбой станал всенароден любимец. Все още съдът не е бил хитлеристки и немците нищо не могли да направят на Димитров, освен да го осъдят за незаконно пребиваване. А за мита, че научил немски за три месеца, мога само да кажа, че преди това е живял в Австрия 7 години. А и жена му ,преди това, му е преподавала. Интересен е случая с останалите двама българи. Благой Попов - изпратен за 18 години на превъзпитание в сибирските концлагери. Натопен от Васил Коларов. Танев загива в Гърция.

Червените бандити са най-гадните гнусари в историята на човечеството.

На нас ербап фашагите и тогава и сега все комунистите ни са виновни, нашта психопарична посредственост не е от значение

комунягите и нацитата са едно и също нещо педеруга комуниститчески.

Педеругите и извратеняците са си баш там при вас. Ето ги: https://www.dailymail.co.uk/news/article-2800742/transgender-military-personnel-18-countries-open-service-allowed-gather-discuss-military-join.html

Гошо Тарабата, също известен като Георги Димитров е един сърбоман и русороб. Благодарение на него е създадена Република Македония - в пределите на титова Югославия. Той е в основата на днешните ни проблеми със Северна Македония. Мнооого му се искаше да стане президент на една Югославия, в която като част да влиза и България - но Тито му преряза крилцата! Национален предател и родоотстъпник! - това е тоя боклук. А иначе наистина вече няма кой да ти каже какво всъщност се е случило. Определено пияндето Вандер Лубе не би могъл да замисли и изпълни такъв грандиозен пожар. Имайки в предвид по-късните изпълнения на нацистите при нападението на Полша, когато имитират нападение на немска радиостанция и оставят трупове на убити престъпници в полска униформа (и това е 100% доказано с показания на изпълнителите) - най-вероятно все пак пожара е дело на нацистите.

Да веба в новоизлюпените професори и демократи! Големи демократи и европейци сте, но в същото време сипете квалификации и раздавате присъди и наклон на всеки. Я марш у лево и млък!

староизсран комунистически боклук.

А защо нашият IP адрес е блокиран, а тук мога да си пиша коментари на воля? Някак не ми се връзва. Трябва ли и тук да спомена, че росийската педерация ще загуби войната, която започна срещу цивилизацията и ще плаща репарации на Украйна две поколения подред? Като ще ми блокирате IP адреса за подобни коментари, поне го правете грамотно. Руска му работа. Мърлява и неграмотна. Както винаги.

Дирниците са толкова некомпетентни, че един филтър не могат да сложат като хората

Конгритулейшънс педерас!

Така може да викаш само на майка си Пешо. И учи езици, че се излагаш като банкянски кифладжия.

Ашколсун на Димитров! Як българин със самочувствие!! Кой днес ще ни защити от холандските мошеници и австрийските измамници да унижават родината и да се подиграват с ЕС за Шенген!!

Хахаха, откакто Луканов разреши демокрацията на десети ноември, не сте спрели да кълнете комунистите, ама нещо не ви помня преди това. Помня само, че не трябваше много да се говори, защото който говори най-много, обикновено след това ходи да донася в милицията.

"Тримата българи са оправдани.... България не желае да ги приеме, но СССР ги обявява за съветски граждани." От край време българската власт и държава, защитават само себе си и никога обикновения гражданин!

в Лайпциг, 100 пъти по толкова е продал България, унищожил е хиляди човешки живота!! Фактът, че не е умрял като гнида в ГУЛАГ говори едно - ПРЕДАТЕЛ! Гнус и Срам! Това е Димитров! Да гори в Ада!

как ще го хвърли сталин в гулаг - "Героят от Лайпциг", който го знае цяла Европа, а балканската федерация се провалили точно заради Димитров, тито искал столицата да е Белград, Димитров не бил съгласен, тито отишъл лично при Сталин как може изобщо да се дава думата на България за мнение след като сърбия била задържала един милион немски войски със своите партизани, а българите помагали на немците

Прочети какво се е случило с Попов и Танев. И тогава щракай по клавиатурата. Апропо, осиновеният син на Танев, беше гинеколог в Пловдив, спуснат от ОК на БКП - Андрей Танев. Дори му направиха болница. Известната "патологична", експроприирана по закона за едрата градска собсвеност.

Хитлер беше аматьор. Ако го бях съдил аз, Гошо щеше да има олово в тила

Георги Димитров по своему е бил патриот, не по-лош от разните там Стамболов и Александър Цанков. За което е платил с живота си.

Тарабата е бил патриот....ама руски. Той предава Македония. Да гори в АДА изчадието.

А пък итлерот я освободи, ама само за малко. Македония е изгубена още след балканската война, ама още тогава солунската митница е била по-важна от националното обединение.

Всички комуняги на бунището. Жалки боклуци, объркали света.

По какъв повод точно пускате тази боза? Или това е по заръка от някъде?

Абе боклуци неофашистки, айде да спрем с унищожаването, поне един кенеф /тоалетна/ два на два да построим. Иде пак 9 май и 9 септември и ще пишем нови измислени сивита.

Вечна слава на Бакърджиев дето гръмна комунистическото капище съхраняващо прогнилия сифилистик Димитров. Палячо и смъртен враг на България. Дано гори в ада това изчадие.

Прочетете биографията на демократа Христо Иванов в уикипедията - ще ви се изправи косата, като видите на какви болшевики и руснаци е наследник.... Сега искат да ни управляват синовете, дъщерите и внуците на най-върлите комуняги и офицери от ДС....

Наежил съм се и ще подпукам некой комунист и русофил?

Гошо Тарабата е най-големия национален предател. Комуняга и лумпен.

Ако не беше предателя димитров !!!! Сега България щеше да е на три морета

на четири океана щяхме да сме. Чърчил се знае, че е искал да даде на България цяла Гърция, половин Турция и още, и още. Много обичал България, настоятелно и напоително ни пращал със самолети с помощи, ама комунистите и Путин ги сменяли с бомби и така се получили бомбардировките над София. Ако не бяха плановете на СССР, че вече сме в техния лагер, шансовете да загубим цяла Южна България - Пиринска Македония към Югославия, Тракия към Гърция, Бургаско вероятно към Турция са били доста сериозни.

Медийните затъмнения , поведението на Г. Димитров на този процес е гордост за България и българите, и трябва да българите да престанат да се самоохулват под внушението и за радост на враговете си. Един въпрос, уместен тъкмо сега: Защо Сталин избира българи, а не някои други за шефове на Коминтерна (т.е защо се доверява именно на българите!)?

В интерес на истината германският съд е бил земократичен и ги е оправдал. А речта на Димитров е велика, сега няма кой да има топките да я произнесе. При това се е защитавал сам, и то на чужд език.

Какво става с другите двама българи ? Нищо не се чуват...

Танев е убит от руснаците, а Попов прекарва 17 години в съветските концлагери, освободен е чак след смъртта на Сталин.

Димитров е Българин и Българска Майка Юнашка го е родила ! А Хитлер е Еврей и такъв умира !

семейството на Димитров са бежанци от Македония

Трябва да се напомни, че този акт е координиран от Коминтерна, т.е. световното еврейство.

Поклон пред най-великия син на България Георги Димитров!

така да знаеш

Нали знаете че тази реч на Димитров никога не е произнесена а е само написана Просто не е имало време да му слушат глупостите по време на процеса

Ех, ако бяха "очистили" Георги Димитров още през 1933 колко различно бъдеще щеше да имат България и Северна Македония. Излиза, че Хитлер е бил добър човек щом го е пуснал да си ходи от Германия.

Ако Народният Съд си беше свършил работата до край - сега нямаше да пишеш простотии! Явно тъпотията ти е наследствена...

Цар Борис е помилвал повечето комунисти.

За разлика от продажна (настояща) България, в Германия и Франция много трезво отразиха тази годишнина> https://www.arte.tv/de/videos/107084-000-A/als-der-reichstag-brannte/

Сравнете съдебната система при Хитлер, която издава оправдателна присъда, със тази на Сталин, където празно няма.

присъдата не е оправдателна, а няма доказателства, има снимки - дребничкият гьобелс срещу Димитров, изобщо не се сърдете, че македонците ни наричали фашисти, ами вие си харесвате хитлер и фашизма

Болшевишки отпадъци. А дир.ру е съветски сайт. Нямате право на комунистически паметници в центъра на София!

Календар