Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

"Тече, всичко тече"... Изтекоха 16 години от смъртта на бате Асен

ГОЛЕМИТЕ АКТЬОРИ НА БЪЛГАРИЯ

"Тече, всичко тече"... Изтекоха 16 години от смъртта на бате Асен

Актьорът Асен Кисимов играе в първото българско развлекателно шоу и в първия български цветен филм

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

В едно интервю категорично каза, че е Ангелов, а не Кисимов, за да не го бъркат с великия Константин Кисимов!!!! Та, моля, замислете се какво пишете, г-да журналисти!!! Иначе си беше симпатяга, характерен, запомнящ се, с този тембър и акцент, визията си, емоциите......Еми отиват си и те, хората, не си ги ценим, а после леем притворени сълзи и се вайкаме какви таланти сме имали! Важното е да те оценят приживе - после няма да го видиш и чуеш! Ами Сотир Майноловски, ами Коста Карагеоргиев, ами Евстати Стратев, ами "Батето", ами Петко Карлуковски, ами Луна Давидова и Кунка Баева ....? Много са. Не са забравени. Обичани, талантливи, но някак си бяха по-в периферията и не се натрапваха. Правеха изкуство и се раздаваха, не мислеха за майсторски класове и професури. Това бяха АРТИСТИ-ТВОРЦИ ! Вечна им памет и дано намерят съвременни следовници!

Асен Кисимов е непризнат син на Константин Кисимов. Вижте само приликата. Наследил е неговата гениалност.

че беше убит от гамен в автобус понеже му заприличал на турчин

В един обикновен ученически стол накара повече от сто деца да го слушат и гледат като омагьосани.Разказваше за великите български поети и рецитираше стихотворенията им.Беше фантастично преживяване!И да го пребият така зверски, този толкова фин, обаятелен и талантлив човек!

Имаше участие и в много интересния детски филм "Рицарят на бялата дама". Там играеше ролята на класен ръководител. А филмът беше доста свеж. В три части.

Бате Асене, благодаря ти за хубавите мигове и песни!Любимата ми е "Тече всичко тече" и още си я пея! Ще те помним! Почивай в мир!

Преби го един келеш с прякор Шило . Взел го за циганин .... Отиде си мърцина ...!!! Копелето още е живо и здраво ....!?!? Ако вие не помните ...всички дето го обичаме ПОМНИМ...!!!!!!

Бащата на един от лайнарите бе началник шаб на поделение край гара Яна Ей така им се размина...

3dfx

Страхотен беше... Благодаря за статията и спомена!

Отива си един свят в които израстнахме... Чак сега оцених много от филмите правени по онова време. Ще го помним бате Асен

,,жертва на демокрацията" .

стига ни занимавали с цигани педофили

Защо се появяваш тогава ?

Ако не бяха те , нямаше да те има уроде .

Малък си ! Силно се надявам, да не ти позволят да възпитаваш деца!

педалче ако те хвана някъде ще те смачкам!Заради такива уроди дето се навъдихте се унищожи всичко ценно в прекрасната България!Жалка издънка на живота такава!

Календар