Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Тайното общество на артистите в Херсон

АРТИСТИЧНИ ПРОЯВЛЕНИЯ

Тайното общество на артистите в Херсон

Художници, драматурзи и фотографи се противопоставят на заплахата от арест в южния украински град, за да споделят своя опит

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Това беше най-некадърната пропаганда досега.

Горките хора! По улиците БТР и танкове, комендантски час, стреля се на месо ... все едно сме отново 1943 година! Но този път злодеите са рашисти и руслямисти, а не нацисти!

Провокатори има навсякъде, а вие сте обигновени мухи ла-нарки, че им разнасяте глупостите.

Уж "тайно" пък пишат за него в Дир.бг ...

На тези пропагандата им е толкова сплескана, че освен американки от предградията, надали има нормален човек, който да се върже на тези глупости.

Руските боклуци и тук са се изказали в подкрепа на окупатора убиец от кремъл.

срещу изкуството учтивия садист не може да се бори, или пък може, като всеки хитлерист

Защо ни пускате измислени ЛЪЖИ от Укри ? Какво искате да не гоним Укрите от България ли ? Да си ходят сами Укрите от България ! Херсон , Одеса , Харков и Киев са Руски Градове и Хората Говорещи Руски Език са Мнозенство ! Хората от Херсон Харков и други Градове Масово получават Руски Паспорти и отричат Съществуването на Украйна и еврея Зеленски ! Опитвайте се да ни вталпявате разни Не истини , но Българите знаем истината и не ни налагайте мнението на Атлантическия клуп и Посланика на укрите !

И откъде ти тъпчо знаеш какво искат украинците? Да не си питал всеки поотделно?

Не се прави на софиянец, напиши си правилно ника - Москал

Събрали се пет шест джендъра на които всичко им е криво и явно им е секнала някаква далавера, което наричат ограничаване на свободата. И искат да диктуват своето извратено мнение и мислене на целия народ, а останалия народ масата на есен организира референдум за присъединяване към Русия.

Що е тайно все е зло. Тайнинса и педофилските банди и бандите за търговия на органи,които от откъсването на Украина от Русия летат из катакомбите оод Одеса.Доказано е,че мнозина членове на такива тайни банди са именно широко скроени артисти,художници и списвачи.

Браво, Веселинчо! Успя да ме разВеселиш.

Юнак! Малко хора ще успеят в 3 изречения да направят 9 грешки. Иначе имаш матросовски дух. Или маяковски, като един голям маяк си направо.

Календар