Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Сценаристът на "Учителската стая" пред Dir.bg: Германия е изправена пред страхове

НА ФОКУС

Сценаристът на "Учителската стая" пред Dir.bg: Германия е изправена пред страхове

Йоханес Дункер е сценарист на германския кандидат за "Оскар" "Учителската стая", който наскоро спечели и наградата LUX на Европейския парламент

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Страхове се лекуват с още и още застраховки, нали така?

Наричат се ЗаСтрахУловки

PEYTSCH

Само Алтернатива за Германия ще ви вкара в пътя. Мигранти и нелегални ще бъдат първите. Няма проблем за европейците и работещите...

ДИР, ами че в Германия вече има 6-8 милиона турци. ОГРОМНА част от тях вече германци. ТОВА е големият проблем на немците. Турците не искат да се социализират, живеят капсуловани в гета, където се говори САМО турски. И раждат по 4-5 деца. Такива слъзливи историйки имат за цел да направят немците по-толерантни. Ама слонът е в стаята, колкото и никой да не иска да говори за него...

Нищо не си разбрал, за Германия явно знаеш предимно от форумите. И така - турците са чудесно интегрирани - децата им говорят немски, ходят в немски училища, всички работят. Е - малко са по-шумни от немците, ама не е чак толкова нетърпимо. Проблемът са новите мигранти - тия от Афганистан, Сирия, Африка и тия райони. Ей тия нито искат да работят, нито се интегрират. Тия са в основата на престъпленията, убийства и т.н.

Турчето е невинно, разбира се, гадните бели християни са виновни за всичко. И тая си е продала душата на Дявола.

която работи, като прогимназиален учител в провинциално училище. Там 30% от децата са турчета и арабчета. Самата тя казва, че работата много тежка. Няколко пъти беше заплашвана с нож от същите тия, дечица 5-6 клас. Идваше полиция и какво ли не. Тоя да беше включил и такива сцени във филма.

Бате, какво е "прогимназиален" в Германия ? Има грундшуле (за всички) и после, от пети клас нататък - гимназиум (най-умните), реал шуле (следващите по успех) и мител - най-големите тъпаци. Къде точно преподава твоята приятелка немкиня ? Нещо не ми се вярва да вадиш нож и да не те изхвърлят от училище, тук гонят и за далеч по-малки провинения ?

В Баден-Вртемберг, южната част. Жената е фербеамтет от 3 години, преподава ердкунде и английски език на ученици в прогимназиален етап. Турчетата точно са и вадили нож и са я заплашвали многократно. Тя каза, че е нетърпимо, просто не им се учи и в най-добрия случай гледат порно на телефона в час. Тру стори! Знам и за други случаи, когато родители местеха децата си, точно за да избегнат тая ситуация. Там се говори повече турски от колкото немски!

"В германските училища: Деца приемат исляма от страх. Служител на Държавна сигурност вдига тревога" https://tinyurl.com/2bmtzsts "В няколко училища в големи градове като Берлин или Франкфурт мюсюлманските деца съставляват повече от 80 процента от учениците, което според експерта се дължи на силната имиграция през последните осем години." „Мюсюлманските студенти изглеждат много заплашителни и понякога агресивни“.

Еврогейска пропаганда, станахте смешни вече...

Календар