Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Обсесивният гений Стенли Кубрик

КИНЕМАТОГРАФИЧЕН ПОГЛЕД

Обсесивният гений Стенли Кубрик

95 години от рождението на неподражаемия американец Стенли Кубрик, живял през повечето време от живота си във Великобритания

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Напротив. Показва липса на култура и комплекси за малоценност. В Българският език има точна дума, която можете да ползвате: Обсебващият гений на Стенли Кубрик, Стенли Кубрик - обсебващият гений. Поне в секция култура сте длъжни да бъдете Българи.

"В Българският език" има и правила за членуването и те също не са "обсесивни". И когато пред думата в мъжки род има предлог, тя не се членува с пълен член.

Това е филмът. Първите 45 минути са най-великото кино преживяване.

Това е човекът, изпратил аметиканците на Луната, благодарение на него, те бяха там няколко пъти. :))))

Той и тебе те е пратил явно.

Само ние не им повЕрвахме на американците. Ние и албанците. Само ние, двете братски държави, не предавахме т.н. "кацане на Луната". Албанците - щот' нЕмаха телевизия, а ние - щот' аз не дадох, въпреки, че наш'те учители, братя и т.н. СеСеСеР-семите го даваха по тяхната ТВ. Но аз казах - не може всичко да копираме от нашите руски вождове! Още повече не е доказано, че има Луна. Това пак май Кубрик го е сделал. А и за какво ни е Луна, след като Земята е плоска?

филмите му са уникални, като започнете със кинематография и свърши те със самият сценарии. Няма друг режисьор, който да се доближи до него. Няма и друг режисьор, който да е правил такива филми, които все още да будят спорове и дискусии.

Календар