Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Сръбският режисьор Стефан Арсениевич: Светът не може да функционира в разделение

БАЛКАНСКО КИНО НА ФОКУС

Сръбският режисьор Стефан Арсениевич: Светът не може да функционира в разделение

"Защо през Средновековието да има поема, която коментира темата за женската изневяра и прошката, а днес да не можем да покажем хора с различен цвят на кожата като национални герои?", пита той

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Момък ти питал ли си се, защо в Африка и сие, никога не е измислено нещо прогресивно и никога не е имало развита цивилизация.

А, 'що, бе; нали казаха каква е причината - че поради Сахара, африканецът южно от нея не е имал контакт с останалите цивилизации и съответно не е имал възможност за обмяна на идеи. :D

Черните са много мразени в Европа, докато в Африка всички черни се обичат и живеят дружно в любов и разбирателство. Само се питам ако е така, защо има мазохисти, които наапират и напират към омразна Европа?? Може би този талантлив артист ще посвети следващия сифилм на тази мистерия.

Момчето ми света живее в разделение заради гвелфите и гефелините и ше е до края на света

Защото ни дойде до гуша да ни натрапват чужди ценности ! Защото ни дойде до гуша да сочат българският народ като виновен !

Защото за да те покажат като "национален герой " трябва да си го заслужиш

Поредният опит да се манипулират хората, че черните биват мразени заради цвета на кожата. Тъмнокожите не са обичани заради това, че са криминални престъпници, мързеливи, вемащи помощи, хленчещи, мръсни, болестоносители, не искащи да учат, назадничави и т.н. Естествено има и изключения, които потвърждават правилото.

Ми напишете "Ода на педофила" ....coming soon

Добре, на теб ще я посветя!

Има ли черни, педали, бежанци - наградата е в кърпа вързана ! - смее ли журито да откаже - ще ги канселират веднага !

Хора с различен цвят на кожата не ни интересуват, докато се държат като хора. Започнат ли да крадат, лъжат, лежат на социала, стават проблем.

Календар