Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Спомен за Донка Комитката - единствената българка, сражавала се в три войни

ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ

Спомен за Донка Комитката - единствената българка, сражавала се в три войни

Донка Ушлинова е и първата жена у нас с воински чин

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Има съществена грешка в заглавието. Донка не е българка,а македонка !

Каква българка бе дебили? Донка е македонка.

Това не е било жена а горила. Гърка дето е имала за съпруг голям ценител на женската красота...

Ти пък си много хубав !Кой знае какъв крокодил си !

Всичко чуждо се кръсти българско.тсзи убийца не е била българка. Засрамете се ,нямаме нужда от кръвожадни герои на съседните страни.

обесете автора на статията ! Лично аз ще му ритна столчето !

Няма такова нещо като македонска нация дебили сърбомански !

От всичко написано е очевидно, че Донка е не само достойна българка и македонка, но и героиня в световен мащаб от класата на Жана Д'арк. Вие не можете и на малкия й пръст да стъпите, няма да можете да изтърпите и една стотна от нейните изпитания, а сте тръгнали и мнение да изказвате!

Нищожество си ти !!!

Нищожество си ти !!!!

Нищожество си ти !!!!

Бати джендър жена..комплексирана и я удари на насилие. Бахти изрода

Нищожество си ти !!!

Някакви гнусни безродници , а може би, един гаден трол, мърсят паметта на тази достойна жена !!! Такова морално падение не може да си представи човек, нямате ли срам , дебили безродни !!!

Нещастник си ти !!!

Такива са нашите „герои“ - криминални престъпници, продължили да убиват и на фронта.

Ти грък, турчин или сърбин си , че националните ти герои са престъпници ????

Tvoita vera bokluk

Ей изрод ! оди у Анадола при твоите ~

Ей трол. Колко ти плащат да пишеш заучени простотии пид различни прякори?! Хайде, да не се излагаш с глупостите!

Браво , такива примери трябва да се учат в училище още ! Патриотично възпитание е нужно за да се укрепва държавността . България не е останала жива 1300 години със следване на джендърско -педалски модели на поведение .В Холандия и Норвегия ако искат да се женят за камили и паяци -тяхна си работа .

ВЕЛИКИ БЪЛГАРКИ, ТЯ И ПРИЯТЕЛКАТА И СРЕБРА!!!!. ЧЕСТ И СЛАВА И ВЕЧНА ИМ ПАМЕТ!!!. ТЕЗИ БЪЛГАРСКИ ЖЕНИ ТРЯБВА ДА ВЛЯЗЪТ В УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ И ЛИТЕРАТУРА, А НЕ СВАЛИГАЩНИЦИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ.

Май си от ония битите, ти не си българин бе келеш.

Ти какъв си бе, май си от мангалия

мда... гледам разни политкоректни джендери са се разписали... българите сме били трън в очите на западните "велики" сили от 1300 години. че и доста преди това. за това сега се наливат толкова много прари само и само да се унищожи националното самочуствие... по другите точки има забележителни успехи - липсата на морал, сексуалната разюзданост, все по затъпяващи млади и все по ниски критерии за образование...

Kenn1111

Това са истинските българи а като си помисля сегашните дето откраднаха и срамят името ВМРО направо ми се гади.Каракачанов отдавна трябваше да му е отнето правото да срами това име!!!

Като бях малък, преди мнооого лета. И баба беше жива все още. Ми е разказвала за тези две жени. От къде ги е познавала и знае за тях така и не можах да я попитам, отиде си 1981 на 91 години. Аз тогава бях 10 годишен и други неща ми бяха в главата. Но ми правеше огромно впечатление с какво уважение говореше за тези две жени.

Освен всичко друго рабрахме и че на нашите баби като им е кипнело от сексуланите посягания на някой г-н Хванал-съм-Господ-за-Шлифера.... , са му туряли едно въже. Евала!

Защо историята ни до края на Втората световна война е толкова велика, а сега сме толкова жалки? Ако искате да си отговорите знайте, че не всичко е черно или бяло, а истината се крие някъде по средата

"Нищо неподозиращият Реджо се настанява удобно в ХОЛА" - ??? Нямам думи. Авторът и редакторът виждали ли са стара българска къща? Какъв ХОЛ, като и на стаите са викали одаи...

Отвори един вестник от онова време и ще видиш, че драмата е същата. Просто като мине време и миналото става "доброто старо време". Забравяш проблемите и всичко ти се струва лесно и ясно. Слде 50 години и сега ще изглежда героично време... Знам, смешно звучи, но е така. :)

Можели са да кажат "в гостната", ама то си требе нещо...

тая трябва да е национален герои а не кунчев - крадец и убиец без грам нещо да е направил .освен да отрови поп и убие други българи, няма данни да убил турчин. но има дани з а 4 невести изнасилени.

По случайност разбрах за тази жена и прегледах коментарите с надеждата да открия допълнителна информация за нея. Уви, само един два коментара бяха такива. Останалото...

Календар