Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Спомен за Донка Комитката - единствената българка, сражавала се в три войни

ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ

Спомен за Донка Комитката - единствената българка, сражавала се в три войни

Донка Ушлинова е и първата жена у нас с воински чин

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

По случайност разбрах за тази жена и прегледах коментарите с надеждата да открия допълнителна информация за нея. Уви, само един два коментара бяха такива. Останалото...

тая трябва да е национален герои а не кунчев - крадец и убиец без грам нещо да е направил .освен да отрови поп и убие други българи, няма данни да убил турчин. но има дани з а 4 невести изнасилени.

"Нищо неподозиращият Реджо се настанява удобно в ХОЛА" - ??? Нямам думи. Авторът и редакторът виждали ли са стара българска къща? Какъв ХОЛ, като и на стаите са викали одаи...

Можели са да кажат "в гостната", ама то си требе нещо...

Защо историята ни до края на Втората световна война е толкова велика, а сега сме толкова жалки? Ако искате да си отговорите знайте, че не всичко е черно или бяло, а истината се крие някъде по средата

Отвори един вестник от онова време и ще видиш, че драмата е същата. Просто като мине време и миналото става "доброто старо време". Забравяш проблемите и всичко ти се струва лесно и ясно. Слде 50 години и сега ще изглежда героично време... Знам, смешно звучи, но е така. :)

Освен всичко друго рабрахме и че на нашите баби като им е кипнело от сексуланите посягания на някой г-н Хванал-съм-Господ-за-Шлифера.... , са му туряли едно въже. Евала!

Като бях малък, преди мнооого лета. И баба беше жива все още. Ми е разказвала за тези две жени. От къде ги е познавала и знае за тях така и не можах да я попитам, отиде си 1981 на 91 години. Аз тогава бях 10 годишен и други неща ми бяха в главата. Но ми правеше огромно впечатление с какво уважение говореше за тези две жени.

Kalin

Това са истинските българи а като си помисля сегашните дето откраднаха и срамят името ВМРО направо ми се гади.Каракачанов отдавна трябваше да му е отнето правото да срами това име!!!

мда... гледам разни политкоректни джендери са се разписали... българите сме били трън в очите на западните "велики" сили от 1300 години. че и доста преди това. за това сега се наливат толкова много прари само и само да се унищожи националното самочуствие... по другите точки има забележителни успехи - липсата на морал, сексуалната разюзданост, все по затъпяващи млади и все по ниски критерии за образование...

ВЕЛИКИ БЪЛГАРКИ, ТЯ И ПРИЯТЕЛКАТА И СРЕБРА!!!!. ЧЕСТ И СЛАВА И ВЕЧНА ИМ ПАМЕТ!!!. ТЕЗИ БЪЛГАРСКИ ЖЕНИ ТРЯБВА ДА ВЛЯЗЪТ В УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ И ЛИТЕРАТУРА, А НЕ СВАЛИГАЩНИЦИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ.

Браво , такива примери трябва да се учат в училище още ! Патриотично възпитание е нужно за да се укрепва държавността . България не е останала жива 1300 години със следване на джендърско -педалски модели на поведение .В Холандия и Норвегия ако искат да се женят за камили и паяци -тяхна си работа .

Такива са нашите „герои“ - криминални престъпници, продължили да убиват и на фронта.

Ти грък, турчин или сърбин си , че националните ти герои са престъпници ????

Tvoita vera bokluk

Ей изрод ! оди у Анадола при твоите ~

Май си от ония битите, ти не си българин бе келеш.

Някакви гнусни безродници , а може би, един гаден трол, мърсят паметта на тази достойна жена !!! Такова морално падение не може да си представи човек, нямате ли срам , дебили безродни !!!

Бати джендър жена..комплексирана и я удари на насилие. Бахти изрода

Нещастник си ти !!!

От всичко написано е очевидно, че Донка е не само достойна българка и македонка, но и героиня в световен мащаб от класата на Жана Д'арк. Вие не можете и на малкия й пръст да стъпите, няма да можете да изтърпите и една стотна от нейните изпитания, а сте тръгнали и мнение да изказвате!

Няма такова нещо като македонска нация дебили сърбомански !

обесете автора на статията ! Лично аз ще му ритна столчето !

Всичко чуждо се кръсти българско.тсзи убийца не е била българка. Засрамете се ,нямаме нужда от кръвожадни герои на съседните страни.

Нищожество си ти !!!

Това не е било жена а горила. Гърка дето е имала за съпруг голям ценител на женската красота...

Ти пък си много хубав !Кой знае какъв крокодил си !

Нищожество си ти !!!!

Каква българка бе дебили? Донка е македонка.

Нищожество си ти !!!!

Има съществена грешка в заглавието. Донка не е българка,а македонка !

Нищожество си ти !!!

Ей трол. Колко ти плащат да пишеш заучени простотии пид различни прякори?! Хайде, да не се излагаш с глупостите!

Ти какъв си бе, май си от мангалия

Календар