Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Шамари по сценарий или най-накрая "Оскари" с изненади?

ОТЛИЧИЯ, КИНО И СЪСПЕНС

Шамари по сценарий или най-накрая "Оскари" с изненади?

94-ото издание на церемонията по връчване на американските награди "Оскар" не мина без скандал, но сякаш точно от това церемонията имаше нужда от години - от спонтанност. Дали обаче шамарът на Уил Смит към Крис Рок не беше част от сценария?

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Журналистиката стана жалка... За съжаление... И тук, и в САЩ, и навсякъде... Цирк...

тук никога нее имало джурнализи надомно подработват тъпи лелки с копи и пейс за 80 стинки на час.

Ако го беше ударил бял.... мамма миа... ама сега ще го замажат. Но така или иначе отклониха вниманието от нещастните филми, които надали някой ще гледа. По- скоро тук народа ще се развълнува ако предават наградите на турските филмови производители! Ще видим нещо красиво, а и далеч по - възпитано и познато!

Една чернилка удля друга чернилка!Не бива така!Джордж Флойд!

Не беше сценарий, иначе надали така пошло щяха да фокусират вниманието върху болната жена на Смит. Опитват да замажат, но ако беше бял, сега щяха да са ни надули главите-

На унценсоред си му заби звучен шамар. Не са в ред Смитови доста отдавна и май заразата дойде от Жейда. Тотално сбъркани.

Интересно ако бял го беше ударил ...

Тук има нещо много важно, което авторът на статията не е отбелязал - главата на Jada Pinkett Smith НЕ Е обръстната, а тя страда от алопеция (https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BB%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D1%8F) и е срамно от сцената на Оскарите да се подиграваш с болен човек!

Ако един полицай му беше забил шамар, щеше да ореве всички програми и съдилища. А помежду си някак не е интересно.

Естествено, че е нагласено. В онази земя, ако удариш някого пред камера и свидетели(публика) в съда ще плащаш после. Така са там. Профанска статия.

Нагласено или не си е гаф отвсякъде. Сега как ще реват за неасилие и свобода на словото, като си плющят шамари пред цял свят.

Fake and gay

Ха-ха.Започнаха да се раздават шамари,не Оскари.

Американското димУкратическо общество е във възход - покачва се нагоре по стълбата водеща надолу.

_stankow

Яко ги тресе културата братята американци. Както са със смокингите, както целият свят ги гледа - раздават се тупалки. Друг път като наближи Оскар и Патрашкова ситно-ситно претреперваше дни наред в компанията на Гала и други видни културтрегери. Как точно Холивуд ще цръцне още малко висока култура и ще ни осени, нас по-низшите. Американска мечта един вид. Е, дочакахме го "червения килим". Западни ценности, какво да ги правиш !? То, да ма простят, и в пернишките дискотеки се случва, ама мъжете излизат навън и всички кибици прибират смартфоните, не се разрешава снимането докато се изясняват отношенията.

Най-обичам бой на негри е тъмна нощ.

Абе, хубава работа, ама афроамериканска.

Не я разбирам тази работа с плиткоумни смешки, има някакво събитие и един излиза и започва да се подиграва с хората в залата, ама свят широк, вкусове всякакви, а кучето си лиже ... каквото там си има. Хубавото е, че и смешникът и обиденият са чернички, та братята по цвят на кожата нямат основание да си напазаруват за без пари, защото са покрусени от възмущение, че някой обижда брата им.

Да, на Крис не спира да му мели устата. Затова и го обичат хората, щото не подбира. Вече и шегата е престъпление.

Изглежда ми като да е истинско.

Хахаха, този е решил да даде 50 хиляди долара на водещия, ако беше истинско!!!

Изненадвам се, че боя е бил черен срещу черен. Ако черен актьор беше ударил шамар на бял актьор щеше да много по-актуално някак си. Но не се изненадвам, че виновен пак е бития.

Стига с твоите болшевишки бъртвежи, не се излагай.

Когато в началото на 90-те години джурналята плъзнаха по улиците с микрофони, една млада журналистка беше измислила въпрос " Ром или циганин" ( почнаха да ни насаждат 1 нова дума)...И спира 1 чичо ( като мен сега) и го пита. А той и отговори с една крилата фраза- " Рома е за пиене, а циганина си е циганин".....

Догодина да си пожелаем някой известен актьор ядосан на друг такъв коректно да го оноди на церемонията и всички да се питаме беше ли истинско любовното изживяване?

Другата пиар драма дето ШОН ПЕН играеше главната роля - директното включване на колегата Зеленски ,май не се случи! Аз мисля ,че правилно, тъй като злободневния политически въпрос трябва да се дискутира на други форуми!

Всичко е един цирк

Точно.

Календар