Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Сексуалните традиции в изкуството на древните цивилизации

ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ

Сексуалните традиции в изкуството на древните цивилизации

Някои от тях били просто забавления, а други - религиозни ритуали

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Както се казва - гърците измислили секса а заслугата на римляните е, че са присъединили и жените към него.

Разбирам, че наближава гей-парада и в медиите е време да се наблегне на хомосексуализма и содомията, а за маскиране на основната цел да се спомене фелациото и мастурбацията.

Ако допуснем, че траките са нашите прадеди не трябвя да забравяме и за Орфей, който "научава" тракийските мъже на момчешка любов - Овидий - Орфей продължи да отхвърля женската обич — било, че от нея бе страдал дълбоко или че беше се врекъл. Но много жени се стремяха да се сближат с песнопоя, отблъснати, страдаха много. Той племената тракийски научи към млади момчета да отнесат любовта си и в най-ранна младост да вкусват от краткотрайната пролет и първия цвят да откъсват.

В онези времена,кон да не си.

нали сега е на мода юдаизмът. Нали за да изпъкне трябва да се показва на даден фон. Разбира се имало е такива извращения. Но сега се припомнят, за да подсилят впечатлението, за спасителното библейство и произходните му християнство и ислям. Не се набляга на това, че в древността е имало народи , които далеч са превъзхождали библейските морални норми.

Медиите пишат за това, за което им се плаща.

Как успяхте да напишете такава голяма статия, посветена на сексуалните традиции, без поне да споменете Индия и Кама-сутра!? Или там няма нито хомосексуални отношения, нито скотоложество и за това я игнорирате?

Кама сутра е книга - литература, а не изкуство.

Хомосексуални отношения сред хората е имало откакто има хора на тази земя. Как може да сте толкова прости.

Календар