Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Седмица след 10 ноември 1989-а: Има ли против? - Няма. Въздържали се? - Няма

ПАМЕТНИТЕ ДАТИ

Седмица след 10 ноември 1989-а: Има ли против? - Няма. Въздържали се? - Няма

Славчо Трънски пръв критикува публично Тодор Живков и неговото управление

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Славчо Трънски, легендарен партизански командир, изпълнена с критика, ирония и сарказъм.

Значи, комунизма ни не бил истниски, но същите хора, дето не успяха да го направят, направих истинска демокрация в България... Нещо, лустрация, едно друго, няма ли нужда?

строи бекрайната българска глупост! А къртенето на сърпа и чука от фасадата е гротеска!

Колко много описанието на Тодор Живков напомня за Бойко Борисов! Мислете, какво правите.

Вашият "DELETE" ще ни измести от последното място по свобода на словото. И едва тогава ще Ви "заслепят" очите на "тигърът", дето дреме на улицата.

Що бе. БокУ как го избират не е ли с пълно единодушие? Ами простотиите с които излага цяла България що за тях не пишете, ами на бай Тошо пак кокалите ровите? Само с тази Херо що простотии изръси пък и езици знае и с образование блести. Щот от БокУ ви треперят мартинките, нали.

си. Накъдето ни поведат ,натам.

Какво се чудите и недоволствате бе? Отдавна Славейков ви го е казал: "Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат."

Откакто свят светува - един закон си царува. Подлизурковците просперират, а тези, срещу бурите да падат и умират. И откакто се върти света - от Юда и до Христа И от Брут до Цезар гай, през Трайчо Костов и сталинските полицаи, и видим Трънски срещу Тато ... май вече всичко е до болка познато. И тез другари мили знайни, с другарска обич всеодайни, заедно банкети, маси, пленуми, партийни каси тридесет лета задружни, точно като ...аси! Но настана време друго, вятър западен задуха, а другарят Трънски, търси за себе си пролука. Хапе здраво и намира - подлизурковска завера свива, мине се-не мине лето - и вече мажат на Тато въжето. Като на Трайчо Костов съдиите, и те готвят фалшиви сълзите, И те ще реват и ще мякат, само по новото време народа да яхат! Това те го могат умело - половин век вече подлизурчат смело! Ще си скъсат на гущера опашката, и пак ще се надсмиват на народа просташката! И пак ще са същите грозни велможи, Преоблечени вълци във овчи кожи. И чакат вятъра да смени посоката, да наострят за наследника на Тато сопата! Откакто свят светува - един закон си царува. Подлизурковците просперират, а умните вече емигрират! Моя милост ... току що го сътворих :)

И сега вече при " демокрацията" като настъпи един разцвет, дума да нема. .в колонията останаха освен мафията и марионетното правителство, само старци и песове по улиците. Даже и мангалите се изнесоха

Чистит Бананинден! -4 милиона българи. Ден на БАНАНА и маймунити/матряла МУ! ТЖ не си взе резиденциите за него си , но дедо Твар Борис Три си сичеше сиче и сига дръвца от тях. А единствения АСФАЛТ в Царството МУ беше от Резиденцията МУ Евксиноград до Варна. Добре,чи дойде ТЖ та да видим пътища и цървул да стъпи на АСФАЛТ!

сте ни занимавали с този правешки цървул. Не стига, че му спестиха съдбата на Чаушеско, ами и го оставиха да умре на легло.

...Няма ! ! !

И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, С БОЖИЯТА ПОМОЩ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ ВЕЧНО.

Да не би някой да се припознава в днешно време ? Всяка прилика с настоящи герои е плод на неразбиране на написаното от автора.

Лъжа е,че е управлявал Живков, управляваше БКП. Хитър ход за миене на умовете българите, Живков е виновен но не е осъден. БКП Е ВИНОВНА, НО НЕ ОСЪДЕНА!

могу си тъп начи

Нищо не се е променило на Територията.

Легендарен Славчо Трънски?С какво може да е легендарен един терорист?С това,че с оръжие в ръка е излязъл срещу законно избрана власт,колкото и да са калпави законите?То и Живков беше легендарен с количеството "нАучни трудове" ,които по брой надминаваха тези на "вождовете "на пролетарията!Защо ли този "герой" не се е отказал от народната си пенсия давана му за "заслуги",а си е получавал кротко и с благодарности всички привилегии,които самите са си определили!Много революционери,много нещо!!!

Седмица след 20 декември 2019-а ще Пита: А има ли някой против? - Няма. Въздържали се? - Няма

То вече дори няма и грасуване, бе ..,,другари,,!?.

"Тодор Живков умира на 5 август 1998 г., без да бъде осъден за престъпленията, които са извършени по времето на неговото управление" благодарение на приятелите от сдс и желю жабата!

Много борци, много репресирани! Всичките лизачи, подлезурковци, готови на всичко за кариера се кланеха н а номенклатурата и след 1989г. станаха най големите борци за демокрация: смях ама голям смях...

Колко е удобно за МИШКИТЕ, да седят около трапезата и да лапат, НО виновен за всичко е само 1. булганска му работа :)

асан се изказа!

тази "контрареволюция" срещу Бай Тошо не бе реализирана много по-рано? Така, както в Унгария, после Чехословакия и Полша? Защо всички мълчаха гузно когато той се самовеличаеше и чакаше от всеки ръкопляскане и ласкаене? Защо червените лидери ядяха банани и портокали по Нова година (Коледа бе забранена при комунизЪма), а нещастният народ караше на лук и сланина? И защо не се приложи Закон за отнемане на привилегиите и получените блага от комунистите, партийни функционери? Те и до ден днешен не са се извинили, и досега грабят финанси от държавата с някакви измислени партийни субсидии? Защо, защо, защо... Няма отговори... Защото нашите червени термити са вечни и се самовъзпроизвеждат... Докога???

Всяко нещо, с времето си. До тази Коледа т. г. ще настъпи и Моето Време. Ти прави каквото трябва и не се тревожи за случващото се ... и след като всички видят "Кой кара влака?"!

и в днешната джендър диктатура е така!

СКОТОУМИЕ!

Беше употребена думата сКОТОМИЕ от Сл.Трънски

и в днешната джендър диктатура е така!

Календар