Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Създателите на "честния" мошеник Остап Бендер не могли да го "убият"

ЗЛАТНИ СТРАНИЦИ

Създателите на "честния" мошеник Остап Бендер не могли да го "убият"

85 години от смъртта на Иля Илф, от знаменитата двойка Илф и Петров

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Чел съм само 12 стола, но книгата ми направи ярко впечатление с майсторското изграждане на персонажите. Смял съм се от сърце.

Един от убийствените им фейлетони - Съветският Робинзон. Е как не са ги разстреляли за него...

когато ги четях, през ред съм се питал, как са ги пуснали да пишат такива неща без да са в гулаг? но днес те щяха да бъдат изядени на закуска от ротшилдовите. и "демократите "педофили". апропоз, ротшилдовите. и аз нямаше да мога да убия Великия Комбинатор, но за ротшилдовите и сорсиоте окото ми не трепва! както написах-така ще стане!

Пак си забравил хапчетата...

ох ама си много болен, прав е колегата. Първо, единият от двамата - Иля Илф е руски евреин. Какъв Ротшилд какви 5 лева те гонят.. Второ, на Запад по-лесно може(ше) отколкото на Изток и в Съветския съюз, пардон и в съвременния наследник на СССР - Руската федерация, да кажеш и напишеш нещо срещу системата. Почти винаги без фатални последствия. В РФ, ОНД и СССР и так както се е наричала по времето на Царска Русия, никога, ама никога не е имало свобода на словото и демокрацията. Започнете го това. Царска Русия е полуфеодална държава, правеща опити да скочи в капиталистическия свят, когато я обхваща комунизма и с това се приключва... Та те са пропуснали няколко епохи на обществено развитие, няма как да се изненадваме, че са толкова диви и нецивилизовани за съжаление. Но имат големи умове - писатели, художници, композитори, поне до 40-те години на миналия век. После е пълна тъмнина. Иначе как са оцеляли Илф и Петров, интересно е ,но подозирам, че някои от двамата е имал добри комунистически връзки или високопоставени роднини. Така си го обяснявам аз-

ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО МОЖЕ ДА ИЗИГРАЕ ... ЗЕЛИНСКИ В НЕГОВАТА РОЛЯ КАТО ОСТАП БАНДЕРА .... Е МИСТЪР БИЙН ... ИМАТ СЪЩИЯ ПОГЛЕД И ФЕЙС АРТИКУЛАЦИЯ

Ледът се пука, господа съдебни заседатели! Конгениално!

Повърхностна статия. И някои от фактите не отговарят на истината.

Чукча, боли!!!Много те боли от повърхностните прозрения, написани преди 100 години, ха-ха.

Не мога да се начудя на българите... въртят-струват все гледат на някого да се наведат! Какъв украинец е Остап Бендер, как Одеса е украински град?!... Лошото е обаче, че на когото си подлагат задните части, е обречен!!!

Чукча, боли!!!Много те боли от повърхностните прозрения, написани преди 100 години, ха-ха.

Чети история 1922 г. Ленин им я подарява. Иля Илф е от Одеса

Дид, вие сте гнусни руски подлоги!

"Златният телец" е (доста) по-добрата от двете книги за Остап. Едноетажна Америка е скучновата - все пак е само пътепис - но също добра.

А най-актуалният момент от 12 стола беше, когато Остап оттегчен от обкръжаващата го сива среда, каза аристократично: - Аз ще отида в Мариупол.

Гросмастер играл ход Е2:Е4 которъiй никого ничем не угрожал...

Календар