Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Самуел Финци оголен до кръв в Народния театър

СВЕТОВЕН ТЕАТЪР

Самуел Финци оголен до кръв в Народния театър

Актьорът демонстрира безмилостна игра на сцената на Народния театър в спектакъла „Един кон влязъл в бар“

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

На еврейското фашистко " един кон влезналв бар" ще отговоря сБългарското "Един чифут влезнал в Българският Народен Театър" И имам основания ! БЪЛГАРСКИЯТ НАРОДЕН ТЕАТЪР НЕ ПРИНАДЛЕЖИ НА ОСМАНО-ЕВРЕЙСКИЯТ КИРЛИВ ЦИГАНСКИ НАРОД,А НА БЪЛГАРСКИЯТ! ЩО ДИРИ ЧИФУТА ШАМЮЕЛ ФИНЦИ В ДЪРЖАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ,ПРЕДСТАВЯЙКИ ЧАЛГА "ТВОРЧЕСТВОТО" НА ДРУГ ЧИФУТ-Давид Гросман? .Тоя джендър еврейски фашистки трябва да бъде замеряннс говна докато е на сцената.Проблемът е ,че Българите нямаме пари за спектакъл,а Народният ни Театър с името на антиосманският Българин Иван Вазов е достъпен само за османци поробители! Тоя боклук чифут трябва да бъде линчуван!

Господин Василъ, Нарушавам принципа да не се впускам в спор с невежеството, с анти-човешкото, с антисемитизма и анти-каквото и да е, защото самият факт, че сте "анти" по този потресаващ начин показва нивото Ви на мислене и толерантността Ви към останалата част от човечеството, която не принадлежи на очевидно важния род Канъ. Преди всичко антисемитизмът Ви Ви прави сляп поддържник на хора и политици, които всички се надяваме, че няма да имат власт никога вече. Но уви, невежи като Вас ще има винаги. За разлика от Вас аз се гордея, че имаме честта да имаме сънародник като Самуел Финци. Защото ако се замислите за миг Вие лично с какво сте допринесли за добруването на българския народ или прославата му, мисля, че ще потънете в тежка депресия - ако съдя по правописа Ви, няма и надежда да направите нещо добро. Дали престъпното Ви подстрекателство към линч на евреите Ви прави по-заслужил гражданин на България и света? Както баба ми казваше и на малкия пръст на господин Финци не можете да се качите, никога.

Започне ли някой да ми обяснява какво е искал да каже автора и актьора, означава, че няма да го гледам със сигурност. Показва ни се, че сме толкова тъпи, че не можем сами да си направим изводите, а трябва някой културтрегер на ни дава наклон на мисленето. Отврат!

Не можа ли да свали някое килце за тоя театър - какво размята това шкембе ! Малко воля се иска, нищо повече !

Този е уникум. Баща му и той.

Да ходи да си сваля гащите в Германия, щом толкова го желае. Ние пък също не бихме го нарекли българин.

е да се напише...оголен до кожа :)=== нищо че е оцветен...то грубия език не предизвиква пОрезни рани :)

Ако бях сам щях да съм излезнал до 30тата минута. Всички в публиката заедно с Финци Минци са страшни мазохисти....

отишли да гледат Един който обруга България и българите и който е жив и съществува благодарение на тях !!!

Свидетели на тъпата случка потвърдиха,всичките предположения са правилни. Негледаем,свръхамбициозен нарцис....Самуел Финци.

Дадох му един час и си излезнах, пошло, селски вулгарно

Демек вулгарности и продтотия, облепени е нвкакви претенциозни дрехи и представено като изкуство. Не, мерси! Тоя Финци не беше ли казал, че не иска да има нищо общо с България и чувствал Германия като своя родина. Какво прави тука?

А, този ли, който се отрече от България.На всеки ренегат ли ще се целува задника, или само на заслужилите хулители на България.

не е ли син на Ицко Финци ?

Е да ве.

Календар