Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Руският поет и композитор Борис Гребенщиков ще пее в София за пострадалите от войната в Украйна

МУЗИКАЛНИ ИДОЛИ

Руският поет и композитор Борис Гребенщиков ще пее в София за пострадалите от войната в Украйна

Музикантът от легендарнатна група "Аквариум" ще бъде за първи път на българска сцена. Концертите му са на 27 и 28 януари в "Топлоцентрала"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Никога не е късно да станеш за резил! Пял ли е нещо за разстреляните на Майдана? А за 400-те избити, изклани и изгорени живи в Дома на профсъюзите в Одеса?! За избитите и малтретирани в хподължение на 8 години граждани на Украйна (!) в Донбас и Луганск?!

Негова си работа ! Аз категорично няма да отида ! Той не си дава сметка че за 8 години Укрите избиха 16 хиляди мирни жители на ЛНР и ДНР , а така и 876 деца играещи на Улиците на ЛНР и ДНР ! Соросоидите са си Соросоиди ! Дано го проклеят Руснаците публично !

Да ама според хората, вие сте копекаджия и подлога на Путин. Те не гледат обектнивно на нещата, а чакат някой да им стовари информация наготово. Не желаят нито да четат, нито да се интересуват. По-лесно е да се пее в общия хор.

Тия "хиляди " са от доклад на ООН, и касаят и двете страни, като включват и военните загуби Цивилните са около 3500, от ДВЕТЕ страни, включително иния 300 от малайзийския самолет, дето свалиха Гиркин-Стрелков и приятелчета Пък това за 400 изгорени в Одеса да не говорим За Иван Мильов нема ли да споменеш чебурашко, дет уж бил българин? Между впрочем , преди 2014, колко беха загиналите, руПлояд смотан?

А кьде беше той, когато НАТО разсипа Югославия, 8 години си пееше под сурдинка , когато избиваха хора в Одесса и Донбасс. Крьв вода не става. Показа си мьзгата.

Още един, решил да се прави на Висоцки, ма нещо не му се получава, защото няма нито таланта, нито харизмата на великия актьор. Сега се е залепил за Украйна с цел да изкара някоя и друга пара от войната, имитирайки Зеленски в дрипи и немити косми и дрънкайки на китарата. Няма да го гледаме, колкото и да го рекламирате.

Но е важно да падне някоя пара...... да му мислят ония дето са на фронта!

прост руски трол си ти,блядухо грозна

Цървул. Като дойдат пак Любе ще отидем. Тоя не стрпува и 5 стотинки. Дърт алкохолизиран повлекан.

Без да взимам страна в политически спорове искам да кажа, че който е политизирал каквото и да е изкуство ( не само музика) не е останал в историята, отделно че това говори само за безпомощност в творчеството и стремеж да налапаш пари за сметка на онеправдани и пострадали хора, независимо дали каузата която подкрепяш е права или не. Всеки има право на мнение и трябва да може да го изразява свободно, но това не бива да се бърка в изкуството.

Календар