Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Режисьорът и писател Петър Денчев: Положението на артистите у нас е класов проблем

НА ФОКУС

Режисьорът и писател Петър Денчев: Положението на артистите у нас е класов проблем

"Липсата на класово съзнание как се самоопределяш в подобна система е проблем и за това каква цена можеш да изискаш за своя труд и кой трябва да я плати" споделя още Денчев

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Към Петър Денчев: Преди да изказва мнение по въпроси свързани с понятието "пазар", е добре господин режисьорът да се поограмоти.

Моля Ви, не се сравнявайте с истинските артисти. В САЩ има около 350 000 артисти и само стотина от тях са милионери. Народа едвам преживява, а вие искате като Рачков хонорари по 80 000 лв. на месец. На какво основание.

Проблемът не е класов а кастов. За съжаление хората на изкуството се смята за някаква висша каста, за която всички останали са простосмъртни..А дано ама надали

ХАЙДЕ СТИГА С ТИЯ АРТИСТИ. СЛЕД 5 ГОДИНИ УЧЕНИЕ В АКАДЕМИЯ, НЕ МОГАТ ЕДИН ДИАЛОГ ДА НАПРАВЯТ. АКО НЕ ВЯРВАТЕ, ГЛЕДАЙТЕ ПРОИЗВОЛЕН ФИЛМ ИЛИ СЕРИАЛ И СЕ УНЕДЕТЕ. РОДНИЯ АРТИСТ МУ ДАЙ САМО ДА РЕВЕ ЗА СУБСИДИИ. ДАЙ ПАРИ, ПЪК КРАЙНИЯТ ПРОДУКТ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ, ВАЖНОТО Е ДА УСВОИМ КИНТИТЕ. ТОВА НЕ Е ИЗКУВСТВО, А УТАФОРИЯ.

И кво им е положението бе готин? Ами те не се спряха да обикалят по света и у нас. Нима трудът на един инженер е по-добре платен или е по-маловажен? А ако няма икономика, няма кой да произвежда материални блага откъде ще дойдат парите за артистите? Щото само с администрация и чиновници не става!

Календар