Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Продуцентите на "Ятаган" с европейска награда "Предприемач на годината"

СЪВРЕМЕННО БЪЛГАРСКО КИНО

Продуцентите на "Ятаган" с европейска награда "Предприемач на годината"

Братята Янаки и Христо Дерменджиеви управляват 12 стационарни и 1 пътуващо кино

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Боже, колко хеит... Поздравления на Дерменджиеви! Заслужават си наградата напълно - не е лесно да правиш каквото и да било в тази токсична атмосфера (виж горните коментари). А за "критиците" въпрос: вие какво сте направили в живота си?

Ми нищо чудно-то цялото бг съвременно кино си е само "предприемачество"! Група хора от тесен кръг с лимитирани творчески капацитет снимат едни тъпни безумни и скучни, които никой не иска да гледа с цел превъртане на едни пари и лична финансова облага. Та правилно са им дали тази награда-това не е изкуство, а предприемачество и далавераджийство! Поздравления!

Много награди, малко зрители! Това в момента е състоянието на българското кино!

ужас братя...!

В кръга на шегата - филма май носи заглавие, което не е на български. Я, оная преводачка да се намеси и бързо да му направи превод, демек (турцизъм) да се озаглави на "Сабя".

Някой попита как е "преведена" прословутата вече фраза на чорбаджи Марко: "Пийте бре, маскари!" За заинтересованите. Проверих. "Пийте бре, ПАЛАВНИЦИ!" Значи вече онова, дето все повтаряме, че всички са маскари, да се чете: ВСИЧКИ СА ПАЛАВНИЦИ!

Календар