Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Приятели и близки се поклониха пред Анжел Вагенщайн

IN MEMORIAM

Приятели и близки се поклониха пред Анжел Вагенщайн

Поклонението започна с молитва от главния равин на Софийската синагога Йоел Йифрах

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Един месец в хладилна камера??? На една от снимките - Гоце, онзи облегчил се във фонтаните и нищо ненаправилото за 33 години преход комуне Яначко. Да не говорим за извращението господне Дъревица.

Преди повече от 15 години участвах в един концерт във Ватикана по повод спасяването на българските евреи. Там прочетоха и отворено писмо от него ........ толкова долни лъжи, клевети и плюене по България дори и човек мразещ България трудно може да съчини. Направо потресаващо!

Един комунистически изрод!

Точно тия индивиди показани по снимките са тумора на обществото. Колкото по скоро бъде отстранен толкова по добре за народа. За огромно съжаление България е тежко засегната от този паразитен слой на обществото

Е,имало и свестни евреи в България,а не като сегашните продажници

а НЕ с петолъчка????????

...памет на човека, ама някак зорлем ми звучи партизанското му поприще. Партизани са били набор 1900 нагоре, 30-40 хора, зрели политически. Баща ми е набор 1922, учил е, служил в армията на НВ Борис първи, 44 г. е на фронта в Унгария и Югославия. Какви бойни групи, какви чудеса, бил е 18г., 44г на 22.

Почти 80 години от събитията на 9ти 44-та, а колко много живи изроди има все още. Че и бая дълголетни... Явно и Господ не ги иска. Но всеки един без изключение ще годи в ада.

Крассссставицата има 99% вода, тя е от семейство тикви ............ и така на всеки коментар по всяка тема на тъпунгер като теб :))

Хормоналният хаос Дърев и той е там. Снима видео, че го пусне после у фейса и ще оплюе украинците, щото те са виновни за всичко. Иначе, на мен ми липсва Митрофанова. Целият и натура е там, само нея я няма.

Марионетки и подлоги отдадоха чест на един от големите си шефове от ДС, а и не само...

Но, като гледам кой е там.. На първа линия е и неопределеност създание Дърева, дето пише хвалебствия за руските убийци. Иначе Вагенщайн беше комунистически пропагандист и нищо повече. Да му ходят на погребението, които искат но няма нужда да ни занимавате с него. Иначе, що са чакали 1 месец за погребението. Да не са искали да го мумифицират?

ВСички там са все от СОЙ, като ги гледам. Лицемери и мошенници.

Даже снима видео.

Цял месец непогребан ...

Той е погребан веднага в тесен семеен кръг, това е нещо като помен в синагогата.

Календар