Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Откриха новата московска концертна зала "Зарядие"

ГОЛЕМИТЕ КОНЦЕРТНИ ЗАЛИ

Откриха новата московска концертна зала "Зарядие"

Оркестрите на Гергиев и Плетньов с концерти за Деня на Москва на 8 и 9 септември. Сред солистите бяха оперните прими Анна Нетребко и Красимира Стоянова

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Интересно защо когато се определя социалния стандарт на Русия се гледа в минус на това, което "не могат да си построят сами", а когато същото се случва в Дубай или Рияд, е в плюс, защото можели да си позволят аркитекти от световна величина.

Руснаците правят нови концертни зали,а в София искаха да съборят зала"България".Нивото на културата определя и начина на живот.В София -чалга дискотеките са на мода -в Москва концерти в нова зала!!!

дираджии, тука разрешавате коментари, нали...да ви...

Иии в коментарите... Време е за "ядец" :)

И както обикновенно провктирано от чужденци,ако е хубаво. А кое е най хубавото място в русия...петербург, кой е архитекта...италианец, кой е архитекта на най хубавата сграда в питер...французин.и така, да им е честита, жалко, че имат кадри да построят какво ли не за убиване, а нямат кадри За проектирането на една концертна зала.

Ама нали можеха да правят само квас?Това е невъзможно!

И подводници, танкове, ракети могат, а така също правят и други чудесни неща, като лада калина...в мерцедес треска ги тресе от конкуренцията

Няма невъзможно - западни архитекти (в случая от пиндоския Ню Йорк ) + таджикски гастарбайтери..

Календар