Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Прелъстеният гладиатор

БОРБА И ПОМИРЕНИЕ

Прелъстеният гладиатор

На 23-ти март в Дома на киното за първи път за публиката ще се отворят и шампионското сърце, и пещерата със съкровища от легендарната колекция на Боян Радев

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Двама видни събирачи(колекционери) има в България по "новото време"- Б.Радев и В Божков . Видни изкуствоведи... И двамата учили ,та станали ценители..... Въпроси без отговори....

Огромната част от колекцията му е получена чрез изнудване! Според него - безброй "подарени" от художниците картини - подарени на първия телохранител на Т. Живков?!

За разлика от глупендера Б. Радев, който си мисли, че като пуши пура, овива се с дълъг шал и си пусне дълга коса, ще стане артист, колекционер, меценат и пр., то Васил Божков е високо образован и интелигентен човек, но използва способностите си в престъпна насока.

САТЪР ЗА БАЩАТА НА СИК .... ТОЙ СЪЗДАДЕ СИК ОТ УБО , КАТО ПРЕТОРИАНСКА ГВАРДИЯ НА СВАЛЕНИЯ ДИКТАТОР ТОДОР ФЕРДИНАНДОВ ЯШАРОВ - САКСКОБУРГОТА ... И ДА ГОРИ В АДА , БОДИГАРДА НА ТОДОР ЖИВКОВ ..... ЕЙ ТАЗИ ГАД НАРЕЖДА НА ЕДНО МЛАДО БАНКЯНСКО БОРЧЕ ОТ УБО .. " БОЙКО ОТИВАШ ДА ОХРАНЯВАШ ТОДОР ЖИВКОВ ДОКАТО Е ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ"

Боянчо откъде има пари за пури, ескласи и картини?

Това може да се случи само в България - вместо да вкарат бандита в затвора, правят филми за него!

Календар