Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Предлагат Франция да продаде "Мона Лиза", за да покрие щетите от пандемията

ВСИЧКО ЗА ПРОДАН

Предлагат Франция да продаде "Мона Лиза", за да покрие щетите от пандемията

За "семейната реликва" трябва да се вземат най-малко за 50 милиарда евро, смята основателят на агенция "Fabernovel" Стефан Дитенген

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

"Ние имаме изкуството, за да не загинем от истината." (Ницше)

Европейски Халифат във Франция Започнаха да разрушават християнските църкви! Случващото се на Запад няма как да бъде наречено по друг начин освен умишлен саботаж на християнството. Исторически здания на християнски църкви не се реконструират или преминават фиктивен ремонт, за да могат средствата за тях да бъдат отписани, а след известно време сградите да бъдат разрушени. Сумите се пренасочват за щедро финансиране на строежа на джамии за „новите европейци“. Пример е църквата Св. Жак в Абвил, построена през 1878 г. През февруари миналата година властите обявяват че сградата е в аварийно състояние, малко след което я разрушават. За катедралата „Нотр дам“ всички видяха как умишлено я запалиха и събориха пред целият свят и скоро няма да заработи като храм??? Така,че съвсем нормално е да гледат да вземат парите преди ислямските фанатици да изгорят всички картини,защото алаха забранява изображенията и статуите.

По какво си приличат истинскити капиталисти кат туй и онуй седераст Ифан Костофф!! Те прудаат!!! И после зимат и искат от държавата. Финаги хапиталистити и хапитализма са насира при всяка кашлица. Ифан Костофф флези у парламента с пуловерчи и излези с кустум и после кат съветник на КАТЕБЕТУ ,банката фалира и седерастският родоотстъпник оди пу СМРАД да проси мангизи от народа му плащали масрафа от 2 милиона скътани от далаверата с БГА Балкан дет я пудари на евреина гад Зееви , дет на усъди на 10 милиона

Бойко е готов да продаде някоя от скулпторите на Веждито за 50 милиарда.

ТЕ СА ПРОДАЛИ ЖАНА Д,АРК, НАЦИОНАЛНАТА СИ ГЕРОИНЯ, НА АНГЛИЧАНИТЕ СРЕЩУ КОИТО Е ВОЮВАЛА, ЧЕ НЯМА ДЖОКОНДАТА ДА ПРОДАДАТ! ПРИ ТЯХ ВСИЧКО Е ПАРИ!

Чаршафон Хабибов ей сега ще я купи .

вместо да продава Мона Лиза не е ли по-добре да разиграят на търг президента бабоеб и да го шътнат в Саудитска Арабия на бабошкерите

Лунатик. Икономиката на Франция и целия свят ще се връща постепенно, 1-2 години ще потърпим рецесия. Който не е спестявал - да си научи урока за следващия път.

Продаването на нещо крадено винаги е на сметка.

Когато Наполеон превзема Италия , пренася във Франция 3000 голеееми денкове , само с произведения на изкуството! След години уж връщат нещо !

2020-05-20 17:12:24 Лобутов (нерегистриран) Ако това е вярно, Васил Божков ще я купи от раз!!! ---- НЯМА НЯКАКВИ ДЖОБНИ 20 МИЛКИ ДА ПЛАТИ НА "ЛЕВСКИ", ШЕ ДАДЕ ЗА 50 МЛРД ЗА ПАРЧЕ ПЛАТ, АКО И ДА Е "МОНА ЛИЗА" И ЩЕ СТАНЕ СЛЕД ТОВА ПРОШЛЯК!

Готови сме с парите. Чакаме ви!

Не е оригиналът! Но копието на Леонардо е по-добро от оригинала. На Торинската плащеница е запечатан образа на Леонардо – тя няма нищо общо с Иисус Христос. Това е първият фотографски негатрив и авторът е Леонардо.

Не всекиму е дадено да знае, 'щото знанието иска отворено съзнание и непредубеден ум! А те, господарите разчитат тъкмо на обратното, за да не се усещат човеците за отредената им съдба!– Така че слагайте минуси колкото си искате, но си оставате неосъзната тълпа, а нас това ни натъжава...

Господи, какви идиоти коментират тук?

Добре дошъл, отдавна те чакахме да се върнеш.

по-добре да продадат два мистрала на Русия

Марианска, стига си писала Идиотщини!

Дали ще я предложат първо на Италия-страна на произход?

Нищо особено! Тази грозна селянка французите отдавна едвам я търпят в Лувъра!!! Най-после намериха претекст да се отърват от нея....

Рязан, никоя кадърно и нейният читак да сложат?

Банов да слага перуката и да ходи инкогнито да наддава! Той нали е спец по тези операции.

Ако това е вярно, Васил Божков ще я купи от раз!!!

Като културна ценност е безценна, но да и придадеш и подобна, необоснована парична стойност е нереалистично. Ако някой иска да направи нещо смислено, то може да обърне гръб на нуждите на Франция и да дари тази сума за борба с глада и осигури питейна вода и образование за хората в Африка. Защото самата покупка на тази картина и затварянето и от един музей или трезор в друг, не струва 50 милиарда.

Е КРАЙНО СУБЕКТИВНО ПОНЯТИЕ ! ДА ПРЕДПОЛОЖИМ, ЧЕ ТИ ИМАШ "СВОБОДНИ" ЕДНИ 50 МЛРД. ВЪПРОС - ГОТОВ ЛИ СИ ДА СЕ РАЗДЕЛИШ С ТЯХ И С ВЪЗМОЖНОСТИТЕ, КОИТО ТЕ БИХА ТИ ДАЛИ ДНЕС, ЗА ДА СИ ЗАКАЧИШ ЕДНО ПАРЧЕ ПЛАТ В СТАЯТА, КОЕТО "ТЕ ПРЕНАСЯ" В МИНАЛОТО ... И ДА СИ ГЛЕДАШ МИНАЛОТО СРЕЩУ 50 МЛРД! ЧАКАМ ОТГОВОР!

ТО ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЗА ТЕБ ТОВА ПАРЧЕ ПЛАТ НЕ ЧАК ТОЛКОВА "БЕЗЦЕННО", ЧЕ ДА СИ ГОТОВ "НА ВСИЧКО ЗА НЕГО" !

Друже! И опит да се усвоят средства, и да не се говори, че Нотър Дам дьо Пари нещо не искат да я възстановят!

По всяка вероятност,България ще я купи !

"БЪЛГАРИЯ" ? ДА НЕ Е ОНАЗИ, ДЕТО С ПАРИ ОТ ДАНЪЦИТЕ НА ХОРАТА, СТРОИ ЕДНА ТРЪБА, ДЕТО НЕ Е НЕЙНА СОБСТВЕНОСТ , НО ПЪК 5 ЧОВЕКА ЩЕ ПОЛУЧАВАТ "ТАКСА ТРАНЗИТ", А 5 МЛН ЩЕ ИМ ПЛАЩАТ МАСРАФА ?

Идвам. Тамън ще Ви оставя парите, събрани за Нотр-а и ще си взема рисунъка.

Короната рязко вдигна броя на лудите!!!

Трябва да си голям оптимист, за да вярваш, че някой ще се изръси 50 МИЛИАРДА за една картина. Тоя явно коронавирусът го е ударил в мозъка

Абеее ... то и аз искам да продам моя опел за 80 милиарда, ама не знам дали някой ще се навие. Абе май знам :-)))

Остава и да се намери будала с 50 милиарда евро..... Френски мокри сънища ;)

Календар