Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

"Последният гларус" Иван - от младежките блянове до войната в Украйна

СПЕЦИАЛЕН ГОСТ

"Последният гларус" Иван - от младежките блянове до войната в Украйна

"Съчувствах на тъгата му от липсата на семейство, от непрекъснатото търсене на по-добрия живот в тази Европа, която блести и в същото време не е това, което сме си представяли", разкрива Тонислав Христов, режисьор на филма "Последният гларус"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

така им викат на Запад;)

Достатъчно тъпи да гледат това нящо!?

И тук само някакви гласуващи за кОпейкин коментирали. Жалка история. Пак разочаровани от демокрацията, ама не искат в любимата си Русия ...

А ти къде видя демокрация? Демокрацията е обществен строй при който народа делегира права на политиците да се грижат за общата държава и общото благо, а не обратно. Непрекъснато ги контролира и когато не го правят според правилата ги отстранява. Нужно е единствено да има единен и сплотен народ, който знае какво иска и как трябва да се постигне. Такова нещо при нас никога не е имало и още няма. Всички, вместо общите ни интереси, защитават интересите на тази или онази партия, а тези които не го правят не само не само не участват в търсене на отговорност от управляващите за несвършена работа, но отказват даже да заявят мнение по въпроса. Няма демокрация при която политиците да определят правилата и реда в държавата, въпреки несъгласието на народа. Такова управление се нарича по съвсем друг начин и няма нищо общо с демокрацията.

Жалка история са троловете като теб. С пълна липса на собствено мнение и подлагащи се на всеки с пари да ги помпи

Отново лошия соц без банани и шоколад, но Иван цял живот не свършил работа за два лева трябва да бъде жален защото не създал нормално семейство и не е успял в живота.... Жалка история.

"Тогава" наистина нямахме възможност да пътуваме, само чувахме и мечтаехме за другия живот, без да го познаваме отблизо и много заминаха нелегално, а ние тайно им завиждахме. Сега, когато вече имаме възможност да пътуваме, поразгледахме тук и там, поизясниха ни се доста неща, не само не им завиждаме, а сме благодарни, че не сме го направили като тях. Живота далеч не се състои само в личната изгода или печалба.

Календар