Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

"Поразените" на Теодора Димова е роман на годината

ЛИТЕРАТУРНИ ОТЛИЧНИЦИ

"Поразените" на Теодора Димова е роман на годината

Националната литературна награда за български роман на годината "13 века България" 2020 се връчва за девети път

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Не е нищо особено,нито някаква смелост да напишеш тази книга днес.Да я беше написала преди 1989г.

Днес каза,че влизала в ЧЕЛЕН СБЛЪСЪК заради този роман.С кого бе.Днес изобщо няма с кого да влезеш в челен сблъсък ,а напротив,дадоха ти наградка.

Защо ли почти всички гении, създават поколение от мисирки.

От следващата година Багряна няма да се изучава, "Под игото" падна жертва на "превод", заклеймиха Смирненски и Вапцаров, опитват се с всички средства да пренапишат историята, предават ни езика и азбуката и..... раздават награди на отличилите се в тази посока.

И кво сега унучето на Д.Димов написало роман-антипод на "Хоро"на А.Страшимиров.Очаквам с нетърпение някой да напише анти на "У името на нърода"

Новите "управници" направиха всичко възможно да се забравят такива писатели като Антон Страшимиров и поети като Никола Вапцаров, въпреки, че те също са били борци за човешки права и пишат оди за Г. Марков, който е един от авторите на сценария "На всеки километър" и след като отиде на запад поотрезвя. Сбъркани ценности, сбъркан морал. Като, че ако в момента дойде нов 9-ти и Пеевски, Боку, Доган и шайката бъдат унищожени, бъдните поколения трябва да ги оплакват и да ги канонизират. Крайно време е ценностната система, която непрекъснато ни се натяква да бъде преразгледана.

Чудесен анализ ,смислен,много интелигентна жена.Адмирации!

тази е 100% западни зомби и е литературното превъплъщение на Миглека Кунева и подобните ! а фондове от 1300 години българия" са обида за всеки българин с ай-кю над 60, защото е ясно, че тази "държава" няма и 130 години!

Падаш,падаш,жалък си!А" аргументите" ти са от кръчмата.Паси си овцете и дишай чист въздух!

фалшив роман. фалшива писателска фалшива история на фалшивата и страхлива 'държава българия"! как не се намери един компетентен, честен и смел автори за дави че историята ни е фалшива и че "държавата българия" е основана от Русия след измисленото "турско робство"! ... не народ, а сбирщина от страхливи дебили! ...

Пий си хапчетата редовно,много,много си я закъсал.

Страхотна жена е,спор няма!След показаните откъси от книгата ,наградата е напълно заслужена.Успех на авторката и за бъдещи творби!"Хейтърите "рано или късно ще бъдат низгвернати от обществото ,защото са кухи еднодневки,но от друга страна полезни за да се направи равносметка ,как определени маргинали се опитват да яхат дори една тежка криза в ущърб на хората.

Въй въй аз си помислих че е писала роман за 7милиона ПОРАЗЕНИ от вируса чумата ГЕРБ щам Банкя

На майка ти футката е заразена с първокачествен спин, недоклатена червена кратуно.

интелигентна жена! Попадал съм на нейни материали по сайтовете. Непременно ще си купя " Поразените ".

И аз ще купя тази книга. Сюжетът ме интересува. Не е пропилян генът на Димитър Димов.

Календар