Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Поетът Стефан Иванов: Дано не се продължи без памет и без поука

ОСОБЕНО МНЕНИЕ

Поетът Стефан Иванов: Дано не се продължи без памет и без поука

Понякога промените идват неочаквано и без да могат да бъдат предвидени по какъвто и да е начин, казва той

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Стойкаджия.

Много умен и готин пич!

Абе дир,защо само културни дейци ни пробутвате да не вещаят какво следва? Нали ги знаем всичките тия ветропоказатели колко струват! Питайте някой читав икономист поне! Толкова интересни материали от сериозни източници излизат напоследък за оформящата се нова подялба на света ...

"Малко преди Съветският съюз да се срути, всеки в Блока е знаел, че системата се проваля, но никой не е могъл да си въобрази алтернатива на статуквото. Политици и граждани се примиряват с преструвката за функциониращо общество. С течение на времето заблудата става самоизпълняващо се пророчество и лъжата е приета от всички като реална и единствено възможна истина." Искам да припомня на този "поет" събитията от1956 г. в Унгария, 1968 г. в Чехословакия, които показват "как са се примирявали хората" с комунизма. Ние не сме забравили.

Обезсмърти се ти, поете! Надживя си даже стиховете! Това не го очаквах. Кой ли не се изреди да дава мнения, да врачува, прогнозира, напътства, плаши и какво ли не. Ето сега, имаме си в редиците и поет. Виж, ако една учителка каже какви ужасии и поколения ни чакат, това ще го повярваме.

Календар