Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Поет без книги и философ без звания, авторът на "Мила Родино" умира в забрава и самота

ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ

Поет без книги и философ без звания, авторът на "Мила Родино" умира в забрава и самота

Всъщност кой е Цветан Радославов?

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Шибаните еврогейци, които съзават 1-та и 2-та св.война мразят нациите, затова първо заличават царската власт, а след това и националните герои. А сега правят опити за преиначаване и заличаване и на историята ни. Не без участието както винаги на българските полетици - национални предатели, които за власт продават и майка си и баща си.

Що за народ е това, когато къщата на човека написал химна е надраскана с графити?

Цветан Радославов/1963 - 1931/

Така е с ВЕЛИКИТЕ и скромни хора в бившата страна България !!! В сегашната под мандатна територия Булгаристан се раждат само ПЛЕБЕИ !!!

До 1944-та е имало България, след това е някаква болшевишка кочина, съветски сателит....

Докато българският бизнес се гърчи от високите цени на тока и реве на президента Румен Радев да свика Консултативен съвет за национална сигурност за енергетиката, изглежда Херо Мустафа е разпоредила на Киро и Асен по никакъв начин да не се мисли за компенсации към бизнеса заради скъпия ток на свободния пазар.

Комунистите сте треторазрядна секта. Това, че паметниците ви са в центърана всеки град не означава, че още сте фактор. Предстои преместване на паметниците ви в периферията и след това си почитайте религията колкото искате.

Драскача написал материала, да си погледне датите под снимките, че тъпотията му личи още от там.

И все пак химнът ни е Шуми Марица. Хората са обичали тази песен преди да стане официален химн. Винаги когато е имало веселба, ентусиазъм, радост са свирили някаква версия на Шуми Марица, освен задължителната съпътваща чалгия, която изглежда е вкоренена от векове тук.

Календар