Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Парламентарни скици: Не гледай какво върши попът, а какво говори

МИНАЛО НЕСВЪРШЕНО

Парламентарни скици: Не гледай какво върши попът, а какво говори

"Чудно нещо е това парламентаризъма! Дремеш си в облаците и просто не знаеш, кой кого ще изпсува на майка"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.
gojko

Комунист и коза , нямат наяждане.

Че те днешните социалисти, като едно- времешните комунисти! Уж за бедните се грижат а управата им все милионери!?

ПРОСТЕНО МУ Е НА ЧОВЕЦЕЦА! Писал е преди 1944г. Трябвало е както сега да се подмазва на тогавашния Боко!!!:)))))) Той никога не е виждал Социализъм!

Qko, a?

Депутатите , Парламента и Министрите са едни и същи преди 141 години и днес ! Виждате ли днес какви Глупости говори Премиера , вместо да подобри живота на Българите , ИДИОТИ са и ДНЕС !

Този закон е действащ в момента. "ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН" Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. Чл. 1. (1) Българската комунистическа партия (тогава именуваща се Българска работническа партия /комунисти/) идва на власт на 9 септември 1944 г. с помощта на чужда сила, обявила война на България, и в нарушение на действащата Търновска конституция. (2) Българската комунистическа партия е отговорна за управлението на държавата във времето от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г., довело страната до национална катастрофа.

Приказката беше: Не ме гледай чадо какви ги върша, а слушай какво ти хортувам. Точно като в сегашно време. Колко жалко.

Възторжени от освобождението, българите събират първите плодове на икономически просперитет, но са политически наивни, в сравнение с Русия и Запада. Тогава поне е имало хубав генетичен материал. Демокрация след иго и кръжащи чуждестранни лешояди.. Резултатът го виждаме. Яйцето на комунистическия пришълец е снесено. А между другото такава свобода на словото /идеята за журналистика/ не се е случвала у нас от тогава.

Календар