Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

„Отмяната“ или доброто кино в света на сериалите

КИНО И СЕРИАЛИ

„Отмяната“ или доброто кино в света на сериалите

След финала на минисериала на HBO, за него ще се говори още дълго. Ето защо

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Великолепна игра на Хю Грант! За съжаление Никол Кидман разочарова с каменното си лице плод на много пластични намеси.

Доста слаб сериал предвид създвездието от актьори и сравненията с Big Little Lies. Много отворени въпроси останаха. Пълно с клишета и напълно нереaлистни сцени в съда. Разочароваща игра от Никол Кидман.

Добър оператор, красив дрескот, добри актьори, но всичко това не може да измести досадата и безмислената претенциозност на сериала. Цялата история се побира в не повече от 90 мин. Като цяло си личи, че режисьора е жена.

Абсолютно вярно. Само че създателят на сериала е Дейвид Кели, той има креативната власт и взима решенията и режисьорът само ги изпълнява. В телевизията не режисьорът решава дали нещо е 2-3-5 или 10 епизода.

Интересен сериал, но като се върна назад - много неясноти останаха. Защо убитата жена беше толкова разстроена, как така Хю Грант щеше да ходи на измислена командировка, още преди да реши да убива любовницата. Или пък да не изхвърли чука... Освен това до последно си мислех, че Кидман е убийцата.

от играта на Хю Грант, преиграваше на няколко места и стоеше някак фалшиво.Виж Никол Кидман се представи добре.Само не рзбрах какво каза на приятелката си да изпее на адвокатката на обвинението, че обърнаха хода на делото.И да - глупаво беше това със скачането от моста.Дали парите на дъртия 2 милиона изгоряха заради тая случка ?

Грейс беше разказала на приятелката си, Силвия, за разговора с майката на Джонатан. Така че Грейс просто я помоли да го преразкаже на прокурорката.

Да се излъчва по една серия седмично е по-сколо нещо забравено старо. През 1973 г. заради шестте серии на Сцени от един семеен живот улиците в скандинавските страни са опустявали. Тогава Бергман също излъчва по една серия на седмица. Да не говорим, че в България сериалите през 1970-те се излъчваха по веднъж или два пъти седмично. Това, всяка вечер да има серия, е от последните години, защото се правят по хиляда серии на сезон и по десет-двадесет сезона. Това вече не е кино, а печатница на пари. Що се отнася до финала. Финалът е достатъчно отворен, за да му измислят втори сезон. Смразяващо злобният поглед на Хю Грант към жена си и останалите членове от семейството му крие достатъчно потенциал за още серии, осветляващи неговото отмъщение. Според мен, авторите трябва да спрат до тук, ама продуцентите може да мислят по-различно.

Много вярно - оставиха го жив, за да има продължение.

Добър сериал

Всеки друг край на сериала е неприемлив от обществото. Великолепна игра !

Края по-скоро разочарова. Баналност с тривиален завършек, обвит в претенциозност и ненужно удължен. Лично мнение.

Май съм съгласен, но нали го изгледах до края - значи е достатъчно добър. Всички искаме всеки ден да ни разкажат нова приказка а то няма толкова много за разказване... та и претенциозни баналности като са направени добре гледаме.

Календар