Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Откриха комплекс от резиденции за елита в древния град на маите Чичен Ица

ОТ ДЪЛБИНИТЕ НА ВРЕМЕТО

Откриха комплекс от резиденции за елита в древния град на маите Чичен Ица

Районът се изследва от 1998 г. и близо два милиона души го посещават всяка година

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Мексико е невероятна страна, Чичен Ица и ценотите наоколо са част от природното, историческо и културно наследство. Мексико Сити е страхотен град мегаполис с история и култура. В близост е пирамидалния комплекс Теотиуакан на ацтеките с пирамидите на Слънцето и Луната, който е впечатляващ.

Тази конструкция друг път са я правили майте. С длето и чукче? Построена от предишна високо технологична цивилизация както и всички дворци и катедрали от миналото. Маите, а ние просто сме се нанесли в тях. Руинистите го показват ясно с картините си.

най-скапаните пирамиди в мексико не знам защо ходите там а не до някое хубаво място без хиляди селяни и просещи продавачи.

Бях пролетта,само ,че с маска в жегата.Уникално,жалко не се окъпах в сенотето.Пак ще отида.Там и на пирамидите от един път не става.

Юли маските бяха само на входа, сеноти много, но отдавна не можеш да се качиш на пирамидата отгоре. Имах късмет да го сторя 2003. Много беше яко. За това имате ли възможност да направите нещо, не го отлагайте!

Това място е наистина невероятно. Аз толкова се прехласнах и възхитих от това, което видях, от невероятната прецизност и архитектурни и астрономически познания, вложени при строежа на пирамидата в Чиченица, че за малко да изпусна автобуса, с който бе организирана екскурзията ни от хотелския ни комплекс в Канкун.

Молодец, нашел!

Календар