Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Отиде си Мартин Стоянов, председател на сдружението „Сцена Музика“

IN MEMORIAM

Отиде си Мартин Стоянов, председател на сдружението „Сцена Музика“

Мартин Стоянов бе и основател на промоутърската компания Loud Concerts, благодарение на която в България гостуваха едни от най-известните изпълнители и групи, сред които Texas, Toto, Брайън Адамс, Джордж Майкъл, Helloween, Manowar и мн. други

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Сега ще дава отчет какво е свършил ..... в графата плюс нямало нищо

На много от тези изброени концерти съм бил, без да знам за въпросния човек. Бог да го прости! В България, мъжете в разцвета на силите си, умират като пилци! Нещо трябва да се направи за да се обърне тази ужасна тенденция....!!!

Четейки коментарите няма какво човек да заключи освен едно - българчетата сме си долни боклучета, измъчени организми, лишени от морални и етични граници. Цинични, комплексирани същества, които са готови да съскат към всичко и всеки, дори към подобна трагедия.

Нали!

Ваксата?!

Да, но никой няма да го признае , както и да носи отговорност. Във Германия вече има осакатени и инвалидизирани хора. Млад мъж , бивш атлет е инвалидизиран и не може да контролира ръцете и краката си. Майка му му помага да си просне прането, не може да излезе сам. Млада жена , сърфистка , принудена от работодателя си да се ваксинират не си контролира долната част на тялото, не може да седи права повече от 15 Мин.Сърф едва ли ще кара някога. Минималното поражение е " орловата ръка" - пръстите остават в такава форма . Млада жена е инвалидизиран буквално след ваксината. Официално не се признава нищо. Ясно е, че ще бъда изтрита . Но всичко е в нета на англ и немски.

Тези не бяха ли замесени с лицензи за радио т.е. ако си в офис с 5 човека не можеш да слушаш българско радио, понеже ти искат такса? И се налага да слушаш чуждо, онлайн?

Изглежда точно като някой от Мюзикаутор. Никой няма да ги запомни с нищо хубаво.

"Под негово ръководство ЕДИНСТВЕНОТО ЛЕГИТИМНО сдружение, което представлява и защитава правата и законните интереси на организаторите на концерти" е тва с големите букви нещо не ми харесва . също така колко организатори на концерти има , че да правят сдружение и кво им нарушават правата , че да ги защитават ?????

имам передвид , че Мюзикауторс са ЕДИНСТВЕНИТЕ ЛЕГИТИМНИ, които имат право да събират месечен рекет от фризьорските салони с телевизор с музикален канал

Календар