Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

От библейските текстове: Къде е Армагедон и там ли ще се състои Апокалипсисът?

СВЕЩЕНИ КНИГИ И ПРОРОЧЕСТВА

От библейските текстове: Къде е Армагедон и там ли ще се състои Апокалипсисът?

Богослови, археолози, историци и хора на изкуството за Края на света

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Армагедон доколкото знам се превежда откровение, и е в съзнанието на човека, ако търсите мястото му. Приятен ден Ви желая.

Вечен ад очаква жидовете

ОБЩО ВЗЕТО ДИР.БГ Е СЪБРАЛ ВСИЧКИ МАТЕРИАЛИ ЗА АРМАГЕДОН .....ОБАЧЕ СТЕ ПРОПУСНАЛИ НЯКОЛКО ИНТЕРЕСНИ ПОДРОБНОСТИ ....ЗА КОИТО И БГ И ТУРСКИТЕ ХОДЖИ МЪЛЧАТ КАТО НАКЪЛВАНИ ... И ОТГОВОР - МОЖЕ БИ НА ВЪПРОСА , КОЙ Е САТАНАТА .. ПЪРВО) ... ПРЕДИ АРМАГЕДОН , ИСУС - ИСА ЩЕ СЕ СПУСНЕ ОТ НЕБЕТО ПО МИНАРЕТО НА УМАЯДСКАТА ДЖАМИЯ В ДАМАСК СИРИЯ , КЪДЕТО Е ГРОБА НА САЛЯХДИН И ГРОБА НА ЙОАН КРЪСТИТЕЛ. Минарето се казва минарето на ИСА ... ВТОРО) ... НА ЗЕМЯТА ИСУС - ИСА ЩЕ БЪДЕ ПОСРЕЩНАТ ОТ МАХДИ - ПОСЛЕДНИЯ ЖИВ НАСЛЕДНИК НА ПРОРОКА МОХАМЕД... МАХДИ ЩЕ СЕ ЗАКЪЛНЕ ВЪВ ВЯРНОСТ НА ИСА И ЩЕ СТАНЕ ГЕНЕРАЛ В АРМИЯТА НА ИСУС - ИСА. ... ТОВА ВЯРВАНЕ Е ЗАПИСАНО В КОРАНА И Е РАЗПРОСТРАНЕНО ОСОБЕННО СРЕД ШИИТИТЕ - ИРАНЦИТЕ ... .... ТАКА ЧЕ СИРИЙЦИТЕ И ИРАНЦИТЕ ЩЕ СА НА СТРАНАТА НА ИСА - ИСУС ... В ДЕНЯ ПРЕДИ БИТКАТА НА АРМАГЕДОН ... .... ОСТАВА ДА ГАДАЕМ КОЙ Е САТАНАТА

Сатаната би трябвало да е продавач, защото на турски satan е продавам. В природата всичко е безплатно.

финикийците

Краят на света означава Играта свърши. Не се притеснявайте, в момента тече 3тата година

Преди да настане развръзката в Седмия печат и Седмата тръба когато Христос ще дойде да царува славно със светиите си имаме битка която ще се разиграе в Обещаната земя на Израел. Предпоставките за тази битка при Хълма на Мегидо или Армагедон Северен Израел са описани в изливането на Шестата чаша и тръбенето на Шестата тръба от Откровението дадено на Йоан Богослов от Господ Исус Христос. А самия текст е следния Откровение 16гл: "12 Шестият ангел изля чашата си върху голямата река Ефрат; и пресъхна водата й, за да се приготви пътя на царете, които идат от изток. 13 И видях да излизат от устата на змея и от устата на звяра и от устата на лъжепророка три нечисти духове, прилични на жаби; 14 защото те са бесовски духове, които, като вършат знамения, отиват при царете на цялата вселена, да ги събират за войната във великия ден на всемогъщия Бог. 15 (Ето, ида като крадец. Блажен оня, който бди и пази дрехите си, за да не ходи гол, та да не гледат срамотата му). 16 И събраха ги на мястото, което по еврейски се нарича Армагедон. " От текста ясно се вижда, че ще има демонична активност, която ще подкокороса тогавашните владетели да си повярват, че могат да заличат Израел още повече да воюват против Агнето Исус Христос, който е Цар на царете и Господ на господарите. Естествено змея е невидим понеже е самия дявол и сатана, но Антихрист и Лъжепророка ще са видими и те ще предвождат армиите чийто брой е двеста милиона според следния текст на Откровението 9гл.: "13 И като затръби шестият ангел, чух един глас от роговете на златния олтар, който беше пред Бога, 14 че някой казваше на шестия ангел, у когото беше тръбата: Развържи четирите ангела, които са вързани при голямата река Ефрат. 15 И развързаха се четирите ангела, които бяха приготвени за тоя час и ден и месец и година, за да убият третата част от човеците. 16 И числото на воюващите конници беше двеста милиона; аз чух числото им. " От двата текста прави впечатление посоката Изток - р.Ефрат и източните царе. По времето на Армагедон доминиращата роля ще бъде от Изток, а не от Запад. Запада няма да бъде пропуснат, но няма да има доминираща роля както е било векове наред. Отправям призив за вяра в Господ Исус Христос и четене на Неговото Слово Библията за да има покаяние от греховете и спасени души в Божието Царство, които да тържествуват заедно с Христос при Армагедон.

И кой е Антихриста?

католицизма.

Или както е наречен в Откровението звяра от морето ще сключи седемгодишен договор с Израел според Данаиловото пророчество и думите на Господ Исус Христос в Евангелие от Матея 24гл. Много вероятно е Антхрист да е с еврейски произход от Дановото племе. Други предполагат, че антихрист ще бъде ислямския Махди и предвождайки ислямския свят, но владеейки и останалия ще сключи този договор като впоследствие ще се обърне срещу Израел и истинската Църква. Папата вероятно да бъде лъжепророка, който да налага със сила белега на звяра/антихрист.

КОЙ ВОДИ БИОЛОГИЧНА ВОЙНА? ИНТЕРВЮ С ДИЛЯНА ГАЙТАНДЖИЕВА – РАЗСЛЕДВАЩ ЖУРНАЛИСТ (28.01.2022) https://www.youtube.com/watch?v=kmpBlSjwEZ0

Месия, на иврит מָשִׁיחַ се произнася Машиах, няма о. Намерете си някой технически редактор защото ставате смешни!

Тоя, па. Я си заври еврейското о отзад.

След края на света чифутите ще се мъчат във врящи лайна во веки веков.

ОТКРОВЕНИЕ НА СВЕТИ ИОАНА БОГОСЛОВА ГЛАВА 13. 16. И той ще направи, щото на всички - малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби - да се даде белег на дясната им ръка или на челата им, 17. та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му. 18. Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек, и числото му е шестстотин шейсет и шест. ГЛАВА 19. 19. Тогава видях звяра и царете земни и техните воинства, събрани, за да воюват против Седналия на коня и воинството Му. 20. Звярът биде хванат, а с него заедно и лъжепророкът, който бе вършил личби пред него, та заблуди ония, които бяха приели белега на звяра и се кланяха на образа му: и двамата бидоха живи хвърлени в огненото езеро със запален жупел; 21. останалите пък бидоха убити с меча, излизащ из устата на Оногова, Който седеше на коня; и всички птици се наситиха от плътта им.

А знаете ли какво ви готви Клаус Шваб? Следващата "революция" нямало да бъде техническа (външна т.е. извън човека) а генетическа (вътре в човека). Тоест разделяне на човечеството на две раси - прекрасни управляващи и полуразумни управлявани биороботи. 2000 г християнски принципи 200г просвещение и накрая такова предателство към всичко човешко!? Не благодаря. Предпочитам ядрения Армагедон.

Календар