Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Оскари на политкоректността

ОСКАРИ 2021

Оскари на политкоректността

Вместо в Холивуд, Оскарите тази година ще се проведат на ЖП гара, преобразена като бар на открито

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Следя статиите на авторката и ми е жал да го кажа, но са страшноскучни, безлични и комерсиални материали. Не знам как и защо непрекъснато сменя полетата на изява (списанията на Волгин, БСТВ, БНР). Има претенцията да е нещо различни, бунтарско и свежо, но всичко звучи много остаряло и предъвкано, да не споменавам, че допуска много пунктуационни грешки, а щяла да ходи на обмен в Пекин. Опитва се да е в крак с темите на деня, но никак не се получава да е интересно. Маниерът й на изразяване с цитирането на толкова много автори и цитати прави нейните собствени материали още по-еднообразни.

Ми спри да я следиш... Не ти харесват май разбиранията й, а ? Скучни са ти.. Не приветства джендърите, третополовите, безполовите и това прави статиите й безлични ? Хахаха Аман от бесни педеруги и лесбиян. Все не им уйдисва здравият разум и писанията на нормалните. Много си е добре и наред авторката, за разлика от теб. На нас, нормалните, нито ни е скучна, нито ни е безлична. Вие, джендърите, все дирите разнообразието...било полово, расово, абе нещо извратено и перверзно да е... Гледай "филмите" на Холивуд и ще ти стане интересно и пъстро хахаха

Напротив, разбиранията й са много точни, да не кажа, че съм и съгласна с нея. Няма нищо общо с политиката в конкретния случай, но се радвам, че един напълно непознат и незапознат човек с начина ми на мислене ме дефинира що за човек съм аз (:

Да, коментарът Ви показва що за човек сте. Уж съгласна с написаното, но това не се споменава, а се напада авторката, че пишела скучно и безлично... ?! Как да пише "интересно" и "цветно" за холивудските перверзии, извращения и безумия, патологии и лудости, като има консервативни разбирания и здрава ценностна система, здрав разум и морал, нормална психика и липса на интелектуална патология ? Чети либерастките болни мозъци, там патологиите им звучат интересно и цветно...стига да разбираш и от психиатрия. Тук нещата са стабилни, нормални, здрави...

Карл Маркс е кръстен като християнин на седемгодишна възраст. Баща му е кръстен по-рано и се отдава на юридическа практика. От юношеските години Маркс се проявява като ярък антисемит. На 26-годишна възраст той пише статията „За еврейския въпрос“ (1844 г.), съдържаща следните мисли: „Коя е световната основа на еврейството? Користта. Какъв е световният култ на евреите? Търгашеството. Кой е неговият истински бог? Парите… Парите – това е ревнивият бог на Израил… Банкнотата – ето истинският бог на евреите!“. Евреите, според Марск, са псевдонация, обединяващото начало на която е изключително религията – юдаизмът, пропита с дух на презрение към човека като самоцел. Историческите условия за формиране на еврейството са подпомогнали превръщането на тази група в социална категория, явяваща се олицетворение на капиталистическото начало в човешкото общество. За да бъде преодоляно това начало е необходимо да се разтвори еврейството в окръжаващата го среда.

ленИН, сталИН и путИН са евреи, говедо болшевишко! Не го забравяй следващият път като гледаш със зяпнала уста ботоксовият поммияр от кремьл!

Боли, знам

Маркс е евреин , Ленин тоже , Берия , Свредлов , Троцки ..за Сталин също има такива теории

Уважаеми автори на статии, моля внимателно преглеждайте материалите си за грешки (от всякакъв характер). Недопустимо е подобно неуважително отношение към читателите и към родния език.

Всички комунисти са педали! Смучат си палеца и си представят, че лапат пишлето на жужето! БУХАХАХАХАХА

О, неразумни уроде, поради що се срамиш да се наречеш комунист?

ленИН, путИН. Брежнев ... доказани ппедали! сАвеЦките педеруги най-моралните педерасти! БУХАХАХААХА

Много ти се иска всички да са педали, нали анално податливо майорче? Хахаха

Всички комунисти са педали! Долни, леви ппедали! ФАКТ!

Майорче, никой не ти е виновен,че само Путин ти е в главата и все за него си мислиш и пишеш!

FFF

Естествено, че Шаломов е такъв.

Чавдар Драгойчев успешно ли го излекуваха в Москва? Какво имате против хората с психични заболявания?

Вече само съветско кино гледам и малко "руско".

Че кой гледа вече тия простотии Оскари Москари и глобуси...Златния глобус ставаше за гледане само заради Рики Джервейс....

Защото българските комунисти са започнали да наричат другите “комунисти”?

:))) Простичко е - защото властващият в момента в САЩ ляв неолиберализъм в основата си е много близо до троцкизма.

Но ние сме свикнали вас да ви наричаме така - нали БКП, комунисти, комунизъм, ала-бала. Не може ли на американците да им викате по-друг начин, да не се объркваме.

Ти ако имаш предства колко си прост :)

За Кръстин пиша колко е прост , да не стане грешка :)

Денс защо няма новина за транс-джендъри? Ще ви скарат от америка за България, така ми се струва?

През комунизма нямаше ли джендъри?

Нямаше. Ти затова така мразиш онова време. А приветстваш днешното извратено и перверзно безвремие на болните мозъци..

Ами нямаше защото тогава психическите заболявания се лекуваха....а не ги издигаха на пиедестал....

Всеки да си мисли каквото си ще - има право на собствено мнение. Но не трябва да го налага на другите. На мен някои неща ми идват в повече. Холивуд са тотално изперкали. На върха на вълната са филми, които само преди 5-10 години щяха да минат в раздела детски - поредицата за някакви измислени герои от комикси, зомбита, роботи, някакво извращаване с историята и културата на други народи, клише върху клише, простотията е във възход... Вместо да накарат хората (зрителите) да чувстват и да мислят, те се опитват да им налагат спуснати "отгоре" с политически постановки, да форматират мирогледа им, да ги опростачват и да ги маргинализират. Налагат политическа толерантност и коректност от казармен тип. Както беше по времето на соц-а. Налагат цензура - всеки филм, дори и трейлърите им започват с надписи че този филм (трейлър) е одобрен (approved) от... Това не е само в САЩ, това е и в Европа. Видях чернокожи Орфей, Зевс, Атина, Афродита, Ахил... Сега е на ход чернокожата Ан Болейн... Ама няма да видим бял Мартин Лутър Кинг или Нелсън Мандела. Бих искал да видя на екрана, как белият Мандела да пее песента - химн на неговата организация "Убий белия". Чета тук коментарите - някакви оправдават Холивуд с това, което било у нас по времето на соц-а и/или в СССР и сегашна Русия - тогава и там било/е по-зле. Тези аргументи от типа на прословутото "А у вас защо бият негрите?!" са показателни за ниското интелектуално ниво на "възпитаницете" на отиващия към дъното Холивуд. Защото, ако едно нещо е лошо, то това не означава, че другото е непременно добро и хубаво. Както не всеки убит от престъпници е непременно добър и честен човек - доста често те се избиват и помежду си. Това, че един филм е забранен в дадена страна съвсем не цензурата срещу други филми в друга страна. Силовото налагане на каквито и да било ценности - комунистически, националистки или либерални (толерантност, коректност, насаждане на чувство на вина), религиозни - всякакви, винаги се оправдава с едни и същи аргументи - било се правело за благото на обществото, демокрацията и т.н. Но по своята същност е едно - диктатура, авторитаризъм. Не, не се чувствам виновен, че някога в САЩ е имало робство, че са отменили сегрегационните си закони едва преди 50-тина години. И няма да коленича пред наследниците на робите. И не, не споделям политиката на "позитивна дискриминация" в САЩ, която в ЕС е зле завоалирана под наименованието "позитивни действия" по отношение на ЛГБТ+, защото считам превръщането на борбата за равни права в борба за привилегии за антидемократична. Ако това означава, че не съм политически коректен и толерантен - така да бъде. Не съм такъв.

Най-големият ужас за едно комунде е некой гей да не го погледне и да го зарази с хомосексуализъм! МУХАХАХАХА

Лесно ви е на вас, хомотата...

Хомо Сапиенс! Именно! Не като вас хомо ботоксос болшевикус! БУХАХАХАХА

Не льльоло , само хомо , без сапиенс :)

Ми нормално, кво се чудиш толкова ?! Гнус ни е... Докато ти се молиш някой здрав мъжага да те опипа изотзад... Виждаш ли сега разликата ? Или пак не ти се вярва, че са ни гнусни твоите перверзни фанразии? А ?

И не само Холивуд е на политическата пързалка. Всичко тук в Щатите се променя и сякаш изважда от нафталина прогностичните картини на Джордж Оруел. Запушват устите на всички хора, които изразяват виждания, различни от философията на крайно лявото крило на партията на власт. Всеки може да бъде катапултиран завинаги от Фейсбук, Туитър или някоя от другите (анти)социално платформи. Миналата година написах нещо, кеото не се хареса на Фейсбук партайгеносетата и получих предупреждение - за 12 часа ми сложиха лепенка на устата. Казах си, изглежда е време да се махна. За мое добро е. Месеци по-късно разбирам, че съм си губил времето да чета и пиша в говорилнята. Преди три години взех същото решние за Туитър. И какво, разбрах, че не съм загубил нищо. Използвам загубеното време да чета много по-смислени неща. Какво става в Америка на 21-ва година? Пускаш телевизора, няма значение на коя станция. Си Ен Ен неуморно жигосва ТРъмп и тръмпистите за всичко. Фокс Нюз пък брои препъванията на Байдън и мери на везни всяка негова дума. Ковид и новата света инквизиция слагат под микроскоп висчко. Холивуд се анихилира, налагайки нови абсурдни канони. Всеки филм трябва да показва толкова процента хомсексуалисти, толкова процента латиноси и чернокожи и толкова процента жени актриси. Иначе няма пари. Бутат паметници наред. Сивата маса свали не прости и на Сервантес, намерили някакъв компромат, свързан с робството. Забраниха любимият на децата Д-р Зиъс, Чичо Томовата колиба и куп още прекрасни книги. Липсват само кладите на Гьобелс, в които се изгаряше всичко, което не допадаше на кафявите изроди. Жалко, че Европа също сляпо започва да имитира Големия брат отвъд океана. Никой не се интересува от историческите факти. Първите търговци на роби са били чернокожи племенни вождове в Африка , които са продавали подвластните им мъже, жени и деца. Днес над 99 на сто от афроамериканците, които са загинали от насилствена смърт, са били убити от престъпници със същия цвят на кожата. Фактите вече нямат значение, всичко е пропаганда, щампована от матрицата на новите силни на деня.

В Русия за такива неща не те трият от Фейсбук, а направо те изпращат в Сибир, в Колония.

На тебе са ти изтрили някакви акаунти, а Навални го затвориха в килия.

Ти и дебила Олег не разбирате ли , че на нас не ни дреме за Русия , Ние сме част от "другия " свят и това в , което го превръщат изкукалите левичари в САЩ не ни харесва !

Киро, чемудана, вокзала и сибир! Никой не те кара да си от тоя другия свят! :))))))))

Тоя "другия " свят льольо е моят свят , а теб като те кефят левичарски просотии , цензура и интернационала събирай бохчата и към Невърленд

Навални е престъпник, затова е в затвор. Предател, платен от западните му господари, финансов измамник, наглец, безскруполен лъжец... Малко му е 1 година колония. Тоя е за доживотен строг затвор. А нещо за Асандж да ни кажеш ? Защо така жестоко го третират западните демократи, а другарю либераст ?

Мдааа килия в която има интернет...и туитва и пише в във фейсбук....ебахмуиколонията....дай на всеки престъпник такава присъда....уж голяма цензурата и диктатурата в Русия а Еба.лн.и си ползва интернет в затвора....уж бил в "наказателна колония" (а всъщност е вид затвор с лек режим)...на снимките му се вижда дори че няма затворническо облекло....

Няма по-перверзно нещо на този свят от това бивш комунист и настоящ путинист да ти чете конско на тема морал

Като лидерите на ДБ хахахах

О, има...И това са болните мозъци на днешните културни марксисти, демек левите ултраси, нарекли себе си либераст-демократи... На които ръкопляскаш като на партийно събрание... Щото иначе следва цензура, преследване, репресии, лепене на етикети.. Страх, терор, стрес, диктарура, фашизъм. Това са днешните ти ултра леви "демокрации"...Само за тъпунгери като тебе.

От коментарите ,които трябва да са основно за Холивуд , толерирането и поощряването на различните видове перверзии ,какво общо има Русия и Путин.Не вярвам те да са наредили Холивуд да се изперверзи.Забелязвам ,че и у нас измъкват от някъде ,някой изпосталял негИр ,за да включат ,я в някоя реклама , а в някое жури ,я в някое пошличко предаване..Е, няма как .Ако господаря на България страда от метеоризъм ,то България страда от тежка форма на разстройство.За да бъдем в крак с неолибералните ,юдомасонски,еврогейски и североатлантически ценности ,ще се наложи да внесем няколко стотин негра,ако те сами преди това не дойдат

Ами и аз това се чудя. Предполагам щото на защитниците на холивудските перверзии аргументите липсват и веднага изместват фокуса към Русия и Путин, ядосани, че в Русия подобни извращения не се толерират...А в Холивуд се налагат със специални "консултанти", демек цензуриращи.. Бетер фашизъм...тоз ляв либерализъм...

Винаги съм се чудил ,как може мъж да не харесва жена .Загадка. Винаги съм бил в компанията на умни ,високообразовани, културни ,интелигентни, прекрасно възпитани още от детските години жени. Прятна задушевна атмосфера ,на приянти разговори.Удоволствие.

И аз това съм се чудила... Не мога и не искам да си представя свят без хетеро мъже. Харесвам мъжете, приятно ми е в компанията им. Особено пък в компанията на възпитани и образовани мъже. Чувствам се прекрасно. Не разбирам мъжемразките, не разбирам женомразците...все хора с някакви патологични отклонения. Но иначе същите непрекъснато ни вменяват вина, че някой все ги мразел... Явно изхождат от себе си.

В най-гледаното време новини! Самальота от Маскве каца! От стълбичката слиза Леанид Брежнев! Чака го верният му любовник Тодор Живков! Двамата се вижда и се хвърлят в страстна прегръдка комбинирана с целува уста в уста с език! Всички комундета в БГ и раССССия изпадат в екстаз и оргазъм! БУХАХАХАХАХА

Като един непоправим джендър, във всичко виждаш еднополовата мъжка любов, която издигате в култ...хахаха Аман от недоебани педеруги... Искате всички да сме като вас, за да не ви личат болните мозъци...

С каква страст само си го описал... Личи си, че им завиждаш и копнееш някой мъжага да те опипа отзаде и да ти забие дълъг език отпреде... Перверзиите ви нямат край... Това нещо педеругата само с глупости му е пълна тиквата.

Имаше ли сАвеЦки филм за лИбоФта нежду дъртите сАвеЦки пидирунгели Брежнев, Хонекер и Живков! М! Как се мляскаха с език и се опипваха отзад! БУХАХАХАХАХА

Тръгнали некви червени лайнари да ми пишат за перверзии! Имаше ли по-големи перверзии от сАвеЦките помии за войната! За "черните ангели" - руски шпиони как разстрелват български патриоти! На всеки километър - как някакви милиционери ловят опитващи се да избягат от СОЦ кенефа към Свободата! Как няма нито един сАвеЦки филм за репресиите на болшевишките бесни псета, където избиха милиони и ги закопаха из разни ниви и поляни!

Разкрит съм, признавам,че съм най-обикновен ефрейтор от либералното Гестапо...

Разкри си! ДА! Бившо цинично комунде, дето се прави сега на православен християнин моралист!

Що, ти само перверзии ли харесваш ? Православието е нашата религия. А не джендърството и гей парадите ти...

Ти си майор от ЛГТБ, това всички го знаем. И често си почиваш в Карлуково...където лекуваш налудничавата си обсесия от Путин и Русия...хаха

Вече само съветски филми гледам. --------- „На завой“ е първият български политически роман. Написан е от Димитър Талев през 1930-те години и публикуван през 1940 г. Заради само 1 изречение Талев е пратен в лагер след деветосептемврийския преврат: "И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..." --------- Боже, Боже! Слез и си събери вересиите! Прав е бил Талев! Няма по-големи деббили от българските червени деббили!

Кои ли заблудени и изтрещели либерасти ще им гледат и ахкат по извратените политкоректни "филми", задължително пълни с педераси, джендъри, педофили, мигранти, ислям, чернокожи... Либерастката лудост няма край ! Тежко на младите хора.. Полово разнообразие ?! Ми то открай време има само 2 биологични пола, какво разннообразие дирите в перверзиите си ? Или такива кат Майора дегенерирали маймуни ще ни давате зацпример? Джендъри от третия пол или безполови болни мозъци.... Тъжно е. Но гледам, че си имат и извратената публика: Майора, разни изпърдяни редници от либерасткото овче стадо.

Вече само съветски филми гледам.

Аз гледам европейско кино, но и там филмите им през последните години, особено от 2016 година насам, са пълни с педерасти и нещастни джендъри, а приятелствата са все между бял и черен, да не повярваш чак... Затова минах на старото европейско кино със София Лорен, Марчело Мастрояни, Ален Делон, Жан-Пол Белмондо...и разбира се, руското кино, където няма перверзии и извращения, от които да повърнеш. Що за "изкуство" е това, от което ти се повръща ?

Комент, всички комундета много ви е шубе от тия обратни бе! От КО ви е страх! Да не станете като тех ли! БУХАХАХАХА

Ами, гнусно ни е, вулгарно, противоестествено...пошло, грозно. На теб не ти ли е ?

Лелеее, колко джендъри има, които праскат минуси ?! Все жадни за полово разннообразие, жадни за анални игрички... Гнус!!!

Руската цензора е една от най-жестоките цензори в Света! Там специална държавна комисия преглежда всички филми, сайтове, реклами и книги! Ако нещо не им хареса - просто се ЗАБРАНЯВА на територията на раСССия! Всяко гледане на такъв филм се ПРЕСЛЕДВА от милицията!

Сега не обсъждаме Русия, а въздесъщият Холивуд, бастиона на половото и расово многообразие....хахаха Какво намесваш пак Русия ? В Русия няма във филмовата индустрия извращения, там не се налагат с цензури-консултанти черни, педеруги, джендъри...а се държи на семейните ценности. Разбирам, че за теб там няма нищо и ще ти е скучно, защото гъза ти търси приключения, каквито само сбърканият Западнал свят може да ти предложи в изобилие.. Така, че не си изливай омразата и разочарованието от липсата на перверзии и извращения върху нормалните хора и държави. Айде стягай гъза за гей парада в Бургасссс...да мяташ гюбеци по гол гъз по улиците, че изтрещяхте без гей паради миналата година. .

В Русия например филмите за Борат, сериала "Чернобил" и филма "Смърта на Сталин" са ЗАБРАНЕНИ на ДЪРЖАВНО ниво! Там е НЕЗАКОННО да ги гледаш! Тръгнали тук точно руските тролове да ми се възмущават за някви наградки, че било имало цензура! по руски НАГЛО и БЕЗОЧЛИВО!

Стига лъга бе г...ъз насран...нищо не е забранено...

И без цензура, никой нормален не би гледал подобни "филми" като Борат 2... Или новата версия на Снежанка с черен педераст в главната роля ? Това е за болни мозъци като твоя...

Поредна отлична статия громяща гнилия капитализъм. Браво, Работническо Дело!

А ти аплодираш ли консултантите по филмите, демек цензурите? За какво расово и най вече полово разннообразие става въпрос ? Това нормално ли ти е, другарю либераст-толераст-педераст ? Аман от модерно мислещи овце от либерасткото стадо ! Все с психични отклонения...

Това са просто едни награди на няква академия! В любимата ти раССССия има ДЪРЖАВНИ цензори! И ако нещо не им хареса ЗАБРАНЯВАТ на ДЪРЖАВНО ниво филма!

Хейтър.

До МАЙОР.Повтарям за неразбралите майори -Има, две дъщери – Мария (р. 1985 г.) и Екатерина (р. 1986 г..Съпруга Людмила. Вие поне ходили ли сте войник

до Fallschirmspringer, като има 2 дъщери, защо ТЕ имат различни фамилии и защо няма нито една снимка, където са снимани с "баща" си путКин! Насра ли се, редник!

""Не можем да очакваме нищо неочаквано от изказванията на церемонията, защото вече всичко е "проверено" и цензурирано от новите цензори - консултантите, които биват назначавани за всеки филм, сценарий и продукция. Целта на тези консултанти е да се борят за расово и полово разнообразие, както и срещу хомофобски акценти в дадено филмово произведение."""Какво значи полово разнообразие.Има само два пола -женски и мъжки,Жената и мъжът правят любов и се ражда нов живот.Всичко останало е еврогейска,североятлантическа,неолиберална псевдодемократична перверзия.Природата в своята безкрайна мъдрост е предвидила само тези два естествени пола да могат да се възпроизвеждат ,а перверзии да не могат ,освен с помощта на дегенерирали правителства и закони да отнемат децата на истинските хора

Какво било значело полово разнообразие! Ето пример! Вашият вожд путКин! Няма жена! Няма деца! Почива си в сибирь само с некви военни! Е той какъв пол е! М!

_stankow

Путин има две дъщери от първия брак. И двама сина от Кабаева. Това е, което е известно. Може да има и други деца. Има и внуци.

Умилително е да гледаш как разни внучета на шумкари - обирджии на мандри и ДС доносници учат Демократичният Запад на морал! БУХАХАХАААХА

До МАЙОРА От Карлуково ли си?

Защо задаваш риторичен въпрос ? Не му ли личи ? В Карлуково го лекуват от налудничавата му обсесия от Путин и Росия... Но, както се вижда...без успешно.

Комунизмът окончателно превзе нафукания "свободен" западен свят. При това само с тоталитарните му характеристики. Следва разпад на Евро атлантическия тоталитъризъм!

И ти ли не си комунист?

Ами, очевидно не е. Иначе щеше да се възхищава като вас и да ръкопляска кат на партийно събрание... Изпърдяни либерастки задници.

Знаем, че руският ви е като майчин, но тук е България и в Българския език думата "политкоректност" не съществува.

На български се казва Двуличие...

Мараба, ротфронт! Мръсните американци колко са дебели и тъпи.

политкоректност е сАвеЦкА дума, дрОгаре! Стига сте я ползвали! Така ви лъсва, че сте "бивши" чавдарчета, пионерчета, комсомолчета, комунистчета и ДС доносници! БУАХХАХАХАХАХАХА

Болшевиките ще съсипят окончателно САЩ. :-) Парите вече се преместват с бясна скорост към Азия.

Какво мислиш за НРБ?

_stankow

А какво кино имаше Америка ! Какви филми ! Сега обаче има политкоректност. Да ѝ е честита ! :)

Вече в Оскарите ще има квоти: Статуетки ТРЯБВА да получат - най-малко един лгбт. - най-малко двама черни, един жълт и един няма значение какъв, но да не е бял - за най-добър филм задължително трябва да се избере този, в който се разказва как двойка черни гей/ лезбо спасяват семейство мигранти бедстващите на надуваем1¹ сал в Средиземно море, превеждани ги нелегално през няколко граници докато се установят в скандинавска страна. Там след много драматизъм родителите умират в организиран от тях самоубийствен атентат в църква извършен на Коледа. Семейството гей/лезбо осиновяват децата и започват секс оргии с тях, като после приемат исляма -задължително статуетката трябва да получи и поне един педофил!

Въпросът е защо няма черна Оскар статуетка??? Ей либерал-анал-педал-джендъристи как може така...я спретнете някакъв хаш таг #blackOscar... каква е тая несправедливост....а и по някое време решете проблема с шаха ....защо всички фигури не са черни...как може да има бели фигури.....все още не сте изпратили протестна нота до FIDE.

Запада Холивуд индустрията, та се глобализират...

Ще се издрайвафам. Междудругото, спрете да повтаряте, че България е малка държава. За стандартите на Европа изобщо НЕ Е така!

Като пазар е малка

Съобрщи Dir.ru

Календар