Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Операта "Кармен" убива автора си

ОПЕРНИТЕ АСОВЕ НА ЕВРОПА

Операта "Кармен" убива автора си

185 години от рождението на композитора Жорж Бизе

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Наистина Кармен е най-известната и разпознаваема опера за хората от 20-ти век (нннннищо, че понякога младежта е бърка с Аида). Бизе, гениален, доконсат от Господ, просто е изпреварил времето с едни 50-100 години... Критиката тогава ?... Като критиката и правото днес ! Човешка му работа... Грешна, но все пак Бог мъничко е във всеки от нас !

В крайна сметка означава, че не операта убива Бизе, а критиците му ... които трябява да бъдат въдворени в залата на позора, както Бизе е въдворен пост мортем в залата на славата.

Защо бре хора не се ограмотите малко? "френската комична опера." - Кармен била комедия? Ввъ френския език "comique" не означава комична в смисъл комедия, а просто така се нарича класическата опера.

Доколкото си спомням от уроците по пеене в гимназията, "опера - буфа" е веселото, комичното оперно представление. А сюитата "Арлезианката" ми е любима.

Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук: ----- https://lmy.de/keto

Календар