Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Някои туристи в Париж не са доволни от опакованата Триумфална арка

ИЗКУСТВО И ГРАД

Някои туристи в Париж не са доволни от опакованата Триумфална арка

"Съпругът ми не е виждал Триумфалната арка, затова го накарах да върви пеша дотук три километра и сега не е много доволен", каза американката от Колорадо Андреа Стютсман

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

На Явашев глупостите... Това модернистите и изобщо цялото съвременно изкуство е една голяма гротеска с никаква естетическа стойност, но с голяма пазарна такава. Хората навремето са направили този монумент с огромно ниво на детайлност, сега тоя нашият все едно е слушал онази песен, дето викат "... I've seen more complexity in a couch from Ikea".

Да скриеш в лъскави платна такава красота е глупаво. Никога не съм харесвала " великите " идеи на Христо Явашев. Но снобите си умират да ахкат и охкат.

Казаха ли ви го ?

опаковането.

Кич!

... да му я пратят на домашния адрес в Щатите да си я колекционира.

На мен ми прилича на чифт средновековни долни гащи.

Шизофренни опити на един псевдоартист….какво изкуство има в опаковането, та всички продавачи опаковат, артисти ли са? Странното е, че на шизофренното псевдоизкуство уйдисват някой иначе сериозни хора, политици и лидери.

За покойниците или добро или нищо, но творчеството на Христо или ктисто е тотално шизофренно. Снобизъм и кич на един ментално увреден субект. Закриването с парцали на истински творения на изкуството е гавра с него. За съжаление се прочухме с простащината си. Българин беше изровил трупа на Чарли Чаплин, българин откъсна Македония от България, българи припознават Русия като по близка от Бългсрия….

Той почина бе пощальон?

Винаги ще има примитивни хора, неспособни да разберат и оценят високото изкуство! А Кристо е гений и затова е единственият световноизвестен български художник!

Календар