Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Някои туристи в Париж не са доволни от опакованата Триумфална арка

ИЗКУСТВО И ГРАД

Някои туристи в Париж не са доволни от опакованата Триумфална арка

"Съпругът ми не е виждал Триумфалната арка, затова го накарах да върви пеша дотук три километра и сега не е много доволен", каза американката от Колорадо Андреа Стютсман

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Винаги ще има примитивни хора, неспособни да разберат и оценят високото изкуство! А Кристо е гений и затова е единственият световноизвестен български художник!

За покойниците или добро или нищо, но творчеството на Христо или ктисто е тотално шизофренно. Снобизъм и кич на един ментално увреден субект. Закриването с парцали на истински творения на изкуството е гавра с него. За съжаление се прочухме с простащината си. Българин беше изровил трупа на Чарли Чаплин, българин откъсна Македония от България, българи припознават Русия като по близка от Бългсрия….

Шизофренни опити на един псевдоартист….какво изкуство има в опаковането, та всички продавачи опаковат, артисти ли са? Странното е, че на шизофренното псевдоизкуство уйдисват някой иначе сериозни хора, политици и лидери.

На мен ми прилича на чифт средновековни долни гащи.

... да му я пратят на домашния адрес в Щатите да си я колекционира.

Той почина бе пощальон?

Кич!

опаковането.

Казаха ли ви го ?

Да скриеш в лъскави платна такава красота е глупаво. Никога не съм харесвала " великите " идеи на Христо Явашев. Но снобите си умират да ахкат и охкат.

На Явашев глупостите... Това модернистите и изобщо цялото съвременно изкуство е една голяма гротеска с никаква естетическа стойност, но с голяма пазарна такава. Хората навремето са направили този монумент с огромно ниво на детайлност, сега тоя нашият все едно е слушал онази песен, дето викат "... I've seen more complexity in a couch from Ikea".

Календар