Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Нино Манфреди се среща с българската си дъщеря само на ДНК-теста

ВЕЛИКИТЕ ИТАЛИАНЦИ В КИНОТО

Нино Манфреди се среща с българската си дъщеря само на ДНК-теста

Навършват се 100 години от рождението на големия актьор и режисьор

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Жената е искала качествен ген за детето си - от умен и красив и талантлив мъж и го е получила. Е, че е бил малодушен - жалко, но факт. Важното е, детето да е щастливо, а ако и внучето е наследило визията и таланта на дяда си, лошо няма.

Ако бяхте англичани, немци, испанци щяхте да зейнете в защита на горкото излъгано момиче, но понеже сте= сме българи, тя е чистачка, к-ва и т.н. Третирате жените си така, така и ще се държат. Дъщерите гледат това и ще станат същите подгънати повлекани. Въпрос на пример. А на махленските лели в нета /не е задължително да си стара, за да си лелка по дух/, да им напомним, да не се оплакват, че пишконосеца за когото са вързани не иска кюфтетата с лук - така са си послали.

Дядката е бил на 62 години когато е хвърлял семе в България през 1983, т.е. най-вероятно си е платил на момента още и не е очаквал такова непрофесионално отношение от родната жрица

Това не е плод на любовна връзка,човека сутринта още не се е събудил и курвето вече му е седнало отгоре.После чак съдебни битки води,срам и резил.

Раздаването ни наляво и надясно може да стане опасно дело.

Само един път за кратко и...ХОП- прихванала.

Сега разчитаме на внука му.

Могло е да намине и край Сталинград , но предвидливо за кратко е станал "партизанин".

Тонина Богданова - Манфреди смееех чистачката сее надявал даже фамилията прикачила.. имаше една българка дето се пишеше майка на Мадона...

а историята е следната в някакъв хотел чистачката влиза сутринта и вижда пиянска оргия забелязва манфредиту осмуква го и го издоява и складира матреала идва овулацията и волла.. въпросният е бил изнасилен... те така не с а малко случаите а щом е у бг теста не е легитимен в щатите 60% от правейки си тест днк по разни поводи се оказало,че не с а бащи на децата си.

А.а.а . , щатските тестове са 101% верни!

Не заемам страна, но аз като мъж как бих постъпил ще кажа. Ако имам дете, дори и незаконно бих го приел, като моя плът и кръв и бих му осигурил, каквото се полага. Каква е майката мисля, че е ясно в случая. Детето обаче е факт и то няма никаква вина за действията на родителите. Явно Нино го е било срам да признае за тази авантюра и заради това така мръснишки е постъпил. Можел е поне тайно да отвори една сметка, където да помогне с каквото има желание. В крайна сметка петното е и за двамата, а дъщерята да е жива и здрава и да носи с гордост името на баща си!

и той откъде да знае че детето е точно негово а не от някой друг? само на честна дума от преводачката?

Глупости, тестовете са почти 100% точни. И да не е знаел е научил.

Боклук като човек

Прави невероятна роля в страхотния филм на Еторе Скола...Грозни мръсни зли....който не го е гледал а обича истнинско кино нека го гледа...Голям артист...

Лошо впечатление ми направи момента, когато се крие в някакво село с брат си за да не го вземат в казармата. Докато наборите му са били на фронта. Пълен хрантутник и скатавка. От такъв човек не очаквайте да поеме отговорност.

каква отговорност по-точно? някаква си българска преводачка ляга с него без много да му мисли за една вечер и това е... чао! след това му сервира че той е станал баща. Той разбира се веднага трябва да вземе това насериозно??

Малко спорен е този момент. Не го защитавам и съм твърдо ЗА казармата и съм я карал, но в случая става въпрос за казарма по време на хитлеристки режим. Много хора са били против фашистите и заради това не са искали да отидат да служат на режима, а не защото са искали да се скатават.

Зависи от политическите нагласи - те трябвало да се бият с/у французи, руснаци, американци. Може да е бил против фашистите.

"Пострадали , няма !!!" Но има прекарани .Жената , която му се е предложила , очевидно е имала своите очаквания !? Тогава . И после през 2001 година . Добре , че не е обявила , че е била изнасилена...... С това не е добила слава , нито съчувствие . Това по- скоро намеква , с какво се е занимавала на младини ! Определено !

Други времена бяха тогава. Ако беше станало сега, да го е обрала до стотинка.

Не бях чувал за тази отрепка Нино. Голям изрод.

Значи майката на тази нашата легнала един път с Манфреди и забременяла, след което се почва голямата битка за признаване на бащинство... не знам как точно трябва да се дефинира такава "връзка" ако може да я наречем така изобщо... Аплодисменти ли се очакват в случая?

То стига да пресметнеш кой на колко е бил в тази прословута нощ...за да ти станат ясно много неща

друго си е да си на 30 и да си легнеш с известен на 60

Обикновено Исковите молби споделят, че двамата са създали ИНТИМНИ ОТНОШЕНИЯ в следствие на които жената забременява. И…съдилищата се юрват да доказват нещо което е извън обсега на приложното поле на бившия член 93 от ГПК, според който съдилищата разглеждат само ПРАВНИ отношения между страните за да преценят кой крив и кой прав. Според стария закон за гражданското съдопроизводство от 1905 година е въведена забраната да се ДИРИ бащата. Едва през 1937 г. от монархо-фашизма със закон за извънбрачните и за осиновяването се разрешава на жените да дирят бащите. Властта от 09.09.1944 г. възприема тази фашистка практика и въпреки едно Тълкувателно решение на ППВС от 1975 година съдилищата продължават да разглеждат подобни НЕДОПУСТИМИ ИСКОВЕ. Тази норма е въведена първо в ИТАИЯ от граф Чано. Наследниците на Нино следва да се сърдят първо на първо на Чано. И да искат ОТМЯНА пред ВКС на решението на българския съд постановил осъдителна присъда.

това изяснява нещата донякъде, като наследниците на Нино обаче едва ли ще хукнат да се съдят с някой защото нашата госпожа с широкото сърце не е получила нищо повече от едно фамилно име... наследството му вече си е само при законните наследници... Иначе имаше и доста по-гадни номера, примерно с Ермакова (руска мулатка, полу-африканка) която имала един път секс с Борис Бекер и то с презерватив.. след което тайно взема презерватива и напъхва съдържанието където трябва... доколкото знам го осъди за бащинство и дъщеря ѝ сега се подвизава като манекенка...

Е те този Чано ни е ебал мамката в историята....

Календар