Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Не е страшно да паднем, страшно е да не знаем да станем...

ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ

Не е страшно да паднем, страшно е да не знаем да станем...

157 години от рождението на генерал-лейтенант Кръстю Златарев

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Някои от вас са изключително силни в критиките. Не трябват само думи и хули а действия, смелост, всеотдайност. Колко са тези между вас, които днес ще се пожертвуват за родината си, които няма да мислят само за собсвтената си облага и удовлетворение? Нещо друго: единственият народ в света, който не се гордее със своите герои е за жалост българския...

Имали сме народ, армия и държава до 1944г.

На колене пред Генерала.Шапки долу всеки, който е служил в българската армия!

А сегашните - подлеци и тумбаци !

" Много подлеци има тук в София. Трябва бързо и решително да се справи властта с тях, инак ще ни кълнат идните поколения.". Казано от български офицер в далечната 1921 г.

Превзехме Одрин с бой,бихме турците, но след това го предадохме без бой, заедно с цяла Одринска Тракия .... Превзехме Тутракан с бой, издавихме румънците в Дунав, но предадохме и него без бой, заедно с цяла Южна и Крайдунавска Добруджа.

А Радев от нямане с кой да воюва, воюва с българите!!!! какви подлеци е отгледал комунизма!!!

ББ е отгледан през комунизма !

Много е важно това, което е правил. Ако има опасност, да я споделиш с тези, които могат да умрат в нея. Достоен човек, за разлика от мерзавците комунисти.

Вземи човек, сложи го за генерал, или офицер, или за войник. Очевидно го ползваш за да умре за постигане на нечия цел... След това се прекланяй... Не е ли нагло?

сър...

До 1990 г, България беше на ПЪРВИТЕ места навсякъде- СПОРТ, НАУКА, Красиви жени.. Дори и в космоса бяхме сред първите.. След като, през 1990 г, някакви Корумпирани Съдии регистрираха турската партия ДПС, онези почнаха да ЛЪЖАТ че не е имало ТУрско робство и да правят Турско- негърска ПРОПАГАНДА... Така тия ЛЪЖАТ разни ИДИОТИ- МУТРИ( Митьо-вци, Картофи), които никога няма да постигнат нещо, че ако продават Наркотици, КРАДАТ или убият свои съседи българи, ще имат и пари и жени.. Заради турците и арабите живеем ЗЛЕ и намаля България.. Трябва да утрепят Банкя-лийския турчин Боклук Б.Б., и после да ИЗГОНИМ всички турци и да ОЗДРАВЕЯТ всички болни българи... и да почнем да растем като Населеление и Територия..

Този генерал е имал много войнствени мустаци, но военните му успехи ги няма

Напротив - страшно е да паднеш. Така е от векове. Горко на победените - мъдрост на древните римляни

Имената на загиналите един ден ще бъдат поставени със златни бувки в близост до църквата. Втория извод е, че е трябвало всички руски агенти да бъдат избити поголовно. За сметка на това днес историята показва, че руснаците са поръчителите на унищожението на царя и военния елит на държавата. Неко Бог ги съди за това зверство и камък върху камък да не остане от града на поръчителите.

Ти си спукана гума и изпускаш мръсен въздух

За загубените войни, нито един български генерал не пое своята вина. Изоставиха войските и избягаха в София. Нито един български генерал не загина по фронтовете на ПСВ и на балканските войни преди това. А 13 генерала намериха смъртта си в атентата на Св. Неделя

След това тези генерали и офицери участваха в преврата и сваляне на Ал. Стамболийски, който искаше да ги съди за провалите и съкрушената национална идея

Този Стамболийски ли, който каза на сърбите: "Взехте ни Македония, сега вземете и македонците и направете от тях хора"?

Знаели са, че имат Родина, имат за какво да се бият и да умират и Родината им не им е била ВРАГ, където да се чувстват унизени и чужденци в собствената си страна. Както за съжаление стана днешна България.

PEYTSCH

Защо не назовахте терористите че са комунисти ? Арабаконак, църквата Света Неделя, лазарета Жабокрек, „народния съд“...Тези терористи убиха и ген. Луков, а дъяерята на убиеца Буржиев има безсрамието да се направи на социалистка в НС ! Вечен позор за тези подлеци !

Не се нервирай. Комунистите отговориха на отвратителния фашистки терор, когато бяха погубени десетки хиляди българи, много от тях невинни.

В Новината има част на рахабилитация на този човек . Лека му пръст . Но ако прочетете новината , която е вярна - Това е един от Най-Некадърните Офицери в България след Освобождението на България от Турско Робство . Няма Спечелена Битка - Само Отстъпление и СТРАХ да не го Убият - така е увлякал и Подчинените си .

Календар