Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Музиката към "Чума" - една неравноделна шевица, съшита с уникални инструменти

СПЕЦИАЛЕН ГОСТ

Музиката към "Чума" - една неравноделна шевица, съшита с уникални инструменти

"Филмът беше голямо предизвикателство. Искаше ми се музиката да е нещо по-различно, да извира от недрата на земята", разказва композиторът Петко Манчев

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

зная за филма, нито за музиката, но по радиото върви реклама на филма и се започва с един пронизващ тон, който ме кара на мига да го изключа.

На мен много не ми е ясно защо въпросният са го кръстили композитор във филма? Какво точно е композирал ? Това са си народни песни ( както той сам признава) и нито има някаква обработка нито нещо друго. Акапелни, едногласни и т.н., или това че на едната някой през 5-6 такта подрънква някакъв тон на китара се води композиция ? То е ясно, че музиката във всеки филм не може да мине без човек дето разбира в тая област, но можеше да го пишат музикален оформител. И въобще трябва много да се внимава с тая дума "композитор", защото много се компроментира в съвремието и всеки неграмотен участник в някакви рок групички ( дето и нотите може да не познава) се води композитор.

Гледах трейлъра, не дава надежди за добър филм. Репликите са изкуствени, актьорите слаби, за музиката не мога да кажа. Поредният слаб български филм.

Да бяхте дали на някой друг да изпее песните, че тая не е наясно с пеенето и вие като средногорски чакал. Изгря покрай мъжа си, който доста се постара да обезличи Държавния ансамбъл.

Музиката е уникална, но това, че в края на филма се видя белега " паричката"от ваксина на рамото на Чорбаджията е недоглеждане и можеха да го прекрият , филма отразява началото на 19 век!!!

Поредната депресия на голям екран...

Нещо много ми тъпеят репликите и интонацията им във филма от трейлъра. Все едно слушам някой обикновен Софийски дришльо...

Стига сте харчили милиони, за тия порнографиии! За 35 г. един свестен филм не можахте да направите!

Музиката беше най добрата част от филм. Актьорската игра също.в

Календар