Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Movie review: "Момичето в паяжината" ще ви улови и вдигне адреналина ви на макс

КИНО РЕВЮ

Movie review: "Момичето в паяжината" ще ви улови и вдигне адреналина ви на макс

Клеър Фой е брилянтно въплъщение на отмъстителния дух наказващ мъжете

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Интересно е как съчетават "ангел на отмъщението" и "воин в защита на правосъдието през 21 век". Единствено държавата може и трябва да налага закона и то - в рамките на закона. Тогава, това, с което занимава тя, а и всички "супергерои", е единствено беззаконие и насилие. Докато досега "отмъщаваха" на измислени и външни за обществото "негодници", и това беше що-годе приемливо, то сега насочват отмъщението навътре - към мъжете. И последните изобщо не са измислени, а хора, които срещаме на всяка крачка. Скоро това ще бъдат всички мъже, защото това е безопасната и политически коректна тема, особено ако мъжете са бели. Това е нова тема за изчерпаната филмова индустрия - затова ще има още такива филми (както и самата статия посочва). И следващото поколение, възпитано с тези "ценности" ще преследва мъжете на общо основание - само, защото са мъже - мечтата на феминистките. Добре би било да си припомним "Добре охранявани мъже" на Робер Мерл.

Да, и филма е тотален провал. Направата му струва 43 милиона долара, а досега всичките му приходи са само 4 милиона долара. Нищо чудно че сме го купили - явно се продава практически без пари.

Такива филми се правят много лесно под индиго. Важното е няма никакъв сюжет и нищо да не става до последните секунди, когато главния герой ще направи героично усилие и ще победи главния лошко.

Изключително глупав филм в стил Джеймс Бонд през 90-те и филмът Хакери, а уж Холивууд правили тъпи филми....честно филмите на Марвел са по-реалистични от този!!! Ако сте гледали Джеймс Бонд през 90-те да спасява света и филмът Хакери - няма нужда да го гледате този. Хората вече се понаучиха какво са хакери и какво може и какво не може, минаха почти 15 години от масовото навлизане на Интернет в България...

Фак ю, ес ол

Календар