Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Минало несвършено: Между мъките има и веселие

СТАНИ НИНЕ, ГОСПОДИНЕ

Минало несвършено: Между мъките има и веселие

Коледа в една софийска рота. Писмо от един офицер

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

И никъде не пише за онези приведени предатели с вдигнати яки, които са шушукали настрани тайно с простите войничета и са ги агитирали да зарежат фронта по примера на "великата руска рйевалуцъа" и да тръгнат назад към дома. Но предателите ги е имало в изобилие и всъщност те са довели до националната катастрофа. Така сме загубили завинаги братята си в Тракия и Македония, за сметка на "прославата" на болшевишките предатели от нашенски произход. А простите войничета не са прогонили англо-френците, а са предали собствения си род и Родина малко по-късно. И са загубили душите си възмездно.

Само си виж богохулния ник, другата мисловна диария няма да я коментирам!

Страхотно! Нямам думи да коментирам това което прочетох ! Това е уникално ! Много ме развълнува този разказ на РОТНИЯ! ..."колко му трябва на човек" ? МИР .. само МИР, за това да помолим ГОСПОД! нищо друго няма значение в този наш живот !

Един прекрасен документ за същността на българите като сплотени хора. Няма го надменния тон на немския или английски офицер. Никъде не пише за зверства към местните, както твърдят сръбските ни братя и си прикриват собствените престъпления. Трябва да се учим от тези хора, макар и да е късно.

От снимките разбирам че когато има капитализъм в България винаги има глобално затопляне и няма сняг.

Календар