Въведете дума или фраза за търсене и натиснете Enter

Коментари

Мартичка Божилова: Ще накараме публиката да повярва, че има избор!

СПЕЦИАЛЕН ГОСТ

Мартичка Божилова: Ще накараме публиката да повярва, че има избор!

"Програмата ни тази година е наистина много силна. Показваме две много чакани български премиери, които съм сигурна, че ще напълнят залите и ще има голямо търсене", разкрива артистичният директор на фестивала "София ДокуМентал"

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Искала да покаже кое е добро и кое е зло! Претенциозно като комунизъм. Стойностното изкуство не иска да показва и му е чужда тази дидактика.

мартиничке, почти цяла България нито се интересува от чернокожите, нито от педалите и лесбиойките! Единствено, една малка и креслива софийска групичка има някакви проблеми с хетеросексуална България! Разбира, че трябва да си придаваш важност, но никой не го е еня за някакви измислени проблеми, които се представят като големи! Проблеми има, ама те са ви чужди!

Това си е чиста пропаганда- безогледна, семпла като послание и със съмнително съдържание от палитрата на днешните либерални идеологии- заместители на социалното и насочващи хората да се "борят" за безсмислени естетически, че и опасни неща. Това всичко разчита на изнудена помощ от държавата и е напълно нежизнеспособно на пазара, но много биха се зарадвали ако както навремето ни закараха от училище на Човек от народа и сега да закарат децата да ги облъчват. Правят го днес с реклама и музика и уж веселба. Сега е по- опасно щото вредата идва по- финно насочена и уврежда подрастващите директно. Темите им изобщо не са и толкова актуални, но ти ги навират под носа и прилагат схемата- щом си против Истанбулската значи си биеш жената. Такова фалшиво изкуство винаги е имало, винаги е имало едни левчевци на трапезата с хонорари, ядене, пиене и каквото епохата смята за охолство. Пак намериха начин, дори при една неидеологизирана иначе държава, да й се наврат в портфейла и да смучат с голата претенция за значимост и заплахата от доноси в Брюксел и където се счита, че са стопаните. Фалшивото изкуство трябва да се разобличава с морално и стойностно изкуство, не с репресия и забрани и това е голямата цел пред бъдещи творци, защото критичната маса отрова вече се изля в обществото и трови младежта, колкото и старомодно да звучи.

Календар